noestvrij eiken blad

noestvrij eiken tafelblad

Een mooi noestvrij eiken blad bestelt u voordelig online bij QATRINA

Een mooi noestvrij eiken blad voor u op maat gemaakt. In Nederland, Duitsland en in België niet of nauwelijks te krijgen ? Wij maken het gewoon voor u op maat ! Bestel gewoon een noestvrij eiken blad op maat, want waarom zou u met minder genoegen nemen ?!

Voor onze massief eiken bladen maken wij gebruik van het mooie Slavonisch eikenhout. Een houtsoort die heel langzaam groeit, maar daardoor erg hard is. Het noestvrij eiken voor onze bladen wordt speciaal op structuur en kleur door onze leveranciers uitgezocht. QATRINA, voor zeer vriendelijke prijzen, alleen het allermooiste hout, alles duurzaam geproduceerd, en ook nog eens FSC gekeurd.

Zelf online een eiken blad bestellen is kinderspel bij QATRINA. In onze webwinkel kunt u zelfs kiezen uit drie varianten eikenhout: noestvrij / foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Daarnaast leveren wij ook nog andere houtsoorten op aanvraag. Zie onze website voor een overzicht. Vragen ? Neem dan even contact met ons op. Dit kan per mail of per telefoon.

Houten bladen kunt u bij ons bestellen in twee uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamel. Massief verkrijgbaar tot maximaal 40 mm. dik. Wij leveren onze bladen in vier veelgevraagde diktes: tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag. Kijkt u ook eens bij onze tafelbladen van kopshout, als u op zoek bent naar iets heel aparts. Kopshout leveren wij online in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook dikker en in andere houtsoorten.

 

 

 

noestvrij eiken blad

Noestvrij eiken blad

 

Bij ons geen verzaagde standaardpanelen: wij maken namelijk bladen op maat ! 

Uitsluitend maatwerk, met de hand opgebouwd, en geen standaardmaten en standaardpanelen: deze kennen wij niet, hebben wij niet en leveren wij ook niet. U zult begrijpen dat een met de hand opgebouwd op maat gemaakt blad enige tijd vergt: daarom hebben wij voor onze ongeduldige klanten wel altijd een aantal panelen in verschillende gangbare afmetingen en uitvoeringen op voorraad. Dus heeft u (heel veel) haast ? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij u wellicht snel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken blad ?