nieuwe keukendeurtjes op maat

nieuwe keukendeurtjes op maat

Nieuwe keukendeurtjes op maat nodig ? Bestel ze op voordelig bij QATRINA !

Voor nieuwe keukendeurtjes op maat hoeft u niet verder te zoeken: wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig van massief hout voor zeer interessante prijzen.
U hebt een nieuwe keuken van bijvoorbeeld IKEA op het oog, maar u wilt wel graag ‘echte’ houten deurtjes ? Neem dan snel even een kijkje op onze website voor de mogelijkheden. Ook als u ‘gewoon’ bent uitgekeken op uw huidige deurtjes of indien het hoog tijd is om deze een keer te vervangen zit u goed bij QATRINA !

De nieuwe keukendeurtjes op maat bestelt u heel eenvoudig in een strakke, moderne uitvoering. Voor opgesmukte deurtjes verwijzen wij u graag naar een andere leverancier.

Zonder extra verstevigingen wil massief hout na verloop van tijd nog wel eens gaan kromtrekken of torderen. Wij hebben echter een slimme oplossing bedacht voor deze vervelende eigenschap: onze keukendeurtjes worden allemaal voorzien van gelakte metalen strippen die onzichtbaar in de deurtjes worden ingefreesd. Van de buitenkant ziet u hier helemaal niets van, maar door de strippen blijven ze gegarandeerd recht.

Onze keukendeurtjes zijn allemaal FSC gekeurd: een waarborg voor een verantwoorde houtkap en een milieuvriendelijke productie.

Wij leveren onze keukendeurtjes in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken: een veelgeprezen, vooral door professionals gebruikte harde en lichte houtsoort. Op aanvraag zijn rustiek eiken keukendeurtjes eventueel ook in een fijn bezaagde uitvoering verkrijgbaar. Deuren gemaakt van een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Kijk even op onze website voor de mogelijkheden.

 

 

 

nieuwe keukendeurtjes op maat

Nieuwe keukendeurtjes (foutvrij Slavonisch eiken doorgaande lamel)

 

Slavonisch eiken deuren en fronten op maat voor u gemaakt in elke gewenste afmeting

QATRINA levert naast kwaliteit nog meer: voor een geringe meerprijs frezen wij bijvoorbeeld de benodigde scharnier sparingen er al meteen voor u uit.
Alle afmetingen zijn mogelijk, want wij werken met computergestuurde machines: of het nou ‘standaard keukendeurtjes’, hele kleine keukendeurtjes of juist hele grote keukendeuren moeten worden, het maakt ons niet uit. Bel of mail ons gerust even: Team QATRINA staat voor u klaar.

U bent meer een liefhebber van een nostalgische sfeer in uw keuken ? Ook dan zit u goed bij QATRINA, want u kunt bij ons ook terecht voor fraaie, strakke paneeldeurtjes. Opgebouwd uit een massief houten paneel met een massief houten rand. Behoefte aan meer informatie ? Bel of mail ons dan even.

Bent u geïnteresseerd in nieuwe keukendeurtjes op maat ?