Nieuw tafelblad op oud onderstel

mooie lange tafel

Nieuw tafelblad op oud onderstel

U heeft een nog goed onderstel, maar wil daar na vele jaren wel eens een keer een nieuw tafelblad op ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

Wij leveren niet alleen op maat gemaakte eiken tafelbladen in vele vormen, maten en diktes, maar u kunt bij ons ook terecht voor een tafelblad in foutvrij, rustiek of extra rustiek eiken of een andere houtsoort. Daarnaast leveren wij ook nog eikenhouten boomstam tafelbladen met of zonder boomstamrand.

U heeft een eigen ontwerp gemaakt van een nieuw tafelblad dat u wilt (laten) realiseren ? Ook dat behoort tot de mogelijkheden: bijna alles is mogelijk. Neem even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken: wij helpen u graag verder, een nieuw tafelblad op oud onderstel is geen probleem bij QATRINA.

 

 

 

nieuw tafelblad op oud onderstel

 

Waarom een nieuw tafelblad op oud onderstel van QATRINA ?

Wij leveren een groot scala aan houten tafelbladen, in standaardmaten, maar ook tafelbladen tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt, van een hoogwaardige kwaliteit en voor een redelijke prijs.

het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.

Houd u alstublieft wel rekening met de afmetingen van het deel van het onderstel waarop het nieuwe tafelblad moet worden vastgezet: wij adviseren klanten die bij ons een (op maat gemaakt) tafelblad bestellen, ijzers in de onderkant van het blad te laten in frezen om kromtrekken te voorkomen. (lees hier meer over in gefreesde ijzers in een houten tafelblad)

Neemt u bij twijfel dus gerust contact met ons op, om mogelijke teleurstellingen te voorkomen: wij helpen u graag verder.

Onze kracht is naast het leveren van kwalitatief goede producten voor een redelijke prijs, het leveren van een goed onderbouwd en geheel vrijblijvend advies.
Een nieuw tafelblad op oud onderstel bestelt u eenvoudig online bij QATRINA.

 

Een foutvrij, licht rustiek of extra rustiek eiken nieuw tafelblad op oud onderstel ? of misschien wel een hele andere houtsoort ?

In de eerste plaats is dit natuurlijk een puur persoonlijke en esthetische kwestie, echter willen wij u wel op een paar zaken attenderen:

  • Een nieuw tafelblad op oud onderstel van hout wordt al snel als vanzelfsprekend ervaren: vaak lijkt het of de combinatie altijd al zo heeft bestaan, en dat is wat veel mensen nou juist niet willen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat u geen nieuw tafelblad op oud onderstel van hout mag plaatsen: smaken verschillen nou eenmaal, en dat is maar goed ook.. Op onze website treft u ook een ruim aanbod complete tafels met houten tafelbladen en onderstellen en op maat laten maken behoort bij QATRINA  ook tot de mogelijkheden. Doet u gerust wat inspiratie op door op onze website te kijken. Komt u er alleen niet uit: neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.
  • Een nieuw tafelblad op oud onderstel van staal ligt tegenwoordig wat meer voor de hand. Dit is op dit moment helemaal de trend. Ook hier geldt: komt u er alleen niet uit, neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte tafelblad ! bijna alles is mogelijk !

Bent u geïnteresseerd in een nieuw tafelblad op oud onderstel ?