mooie stalen onderstellen

mooie stalen onderstellen

Op zoek naar mooie stalen onderstellen ? Bij QATRINA bestelt u ze heel voordelig online !

Mooie stalen onderstellen leveren wij in de meeste gevallen in drie verschillende poedercoat uitvoeringen. U kunt bij ons een keuze maken uit poedercoat RAL standaard, de op dit moment zeer populaire industriële look en het prachtige RAL fluweel, ook wel fine structure genoemd. Onderstellen in RAL standaard hebben een fraaie zijdeglansachtige kleur. Alle lasnaden worden glad weggeslepen, zodat een egaal glad oppervlak overblijft. Stalen onderstellen in RAL fluweel hebben juist weer een matte, fluweelachtige uitstraling.
De industriële look wordt daarentegen juist weer niet verder afgewerkt: zo oogt het onderstel zeer robuust. Wel wordt het onderstel voorzien van een blank transparante laag poedercoat, zodat het beschermd is tegen (weers)invloeden van buitenaf.

De door ons geleverde mooie stalen onderstellen worden stuk voor stuk professioneel gelast en voorzien van een laag poedercoat. Absoluut hoogwaardige producten, die daarmee ook geschikt zijn voor buiten op bijvoorbeeld uw terras.

Het door u gezochte onderstel staat niet op onze website ? Neem dan gerust even contact met ons op, want wij kunnen eventueel ook onderstellen op maat voor u maken. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk, dus laat u verrassen door de mogelijkheden. U heeft een eigen ontwerp van een onderstel gemaakt dat u graag zou willen realiseren ? Ook daarvoor bent u in de meeste gevallen bij ons aan het juiste adres.

 

 

 

 

mooie stalen onderstellen

 

Prachtige stalen onderstellen in meerdere kleuren leverbaar

Standaard leveren wij een groot deel van onze stalen tafelpoten en onderstellen in vijf veelgevraagde RAL kleuren. Waar staat dat eigenlijk voor, dat RAL ?
Onderstaand treft u een overzicht van onze standaard RAL kleuren. In veel gevallen kunnen wij het onderstel eventueel ook in andere kleuren leveren. Houdt u wel rekening met een kleine toeslag.

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaand)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaand)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaand)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaand)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaand)

 

    

  

 

QATRINA levert naast stalen tafelpoten en onderstellen, ook fraaie moderne tafelonderstellen van hout: klik hier voor onze categorie ‘houten onderstellen’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie stalen onderstellen ?