mooie lange tafel

mooie lange tafel

Op zoek naar een mooie lange tafel ? QATRINA maakt ze op maat!

Een mooie lange tafel is veelgevraagd op dit moment: wij leveren ze op maat gemaakt.

Bij ons kunt u heel eenvoudig onder andere massief eiken tafelbladen bestellen. Deze worden vervaardigd uit het prachtige Slavonisch eiken: op kleur en structuur geselecteerd kwaliteitshout, en uiteraard FSC-gekeurd.

Maar, wij leveren niet alleen eiken tafelbladen: bij ons kunt u ook nog kiezen uit veel andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem direct contact met ons op.

De tafelbladen zijn in drie verschillende uitvoeringen te bestellen: in doorgaande lamel, in vingerlas en in het schitterende kopshout.

Iedere gewenste vorm en afmeting is mogelijk: rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellipsvormig.
U heeft zelf een niet bestaande unieke vorm in gedachten ?. Geen probleem: stuur ons een tekening met de gewenste afmetingen en dikte toe, dan kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave doen.

 

 

 

mooie lange tafel

Mooie lange tafel

 

Tafelbladen tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt

Op onze website, geeft u via ons bestelsysteem heel gemakkelijk de gewenste afmeting en dikte op. Uiteraard kan dit tot op de millimeter nauwkeurig gedaan worden. Vervolgens wordt voor u de de prijs voor het tafelblad berekend. Plaats daarna uw bestelling in de winkelwagen, en reken eenvoudig en veilig af met iDEAL.

Een uniek tafelblad, op maat voor u gemaakt in de door u gewenste vorm

Tafelbladen van QATRINA staan voor hoogwaardig kwaliteitshout, op maat gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig, en dat ook nog in (bijna) elke gewenste afmeting en vorm !

Een bijpassend stalen of houten onderstel kunnen wij u ook nog aanbieden: kijk daarvoor eens in onze webshop.

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Heel gemakkelijk, want zo kunt u dus uw nieuwe tafel helemaal zelf samenstellen !.

Op aanvraag leveren wij ook tafelbladen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Dus wilt u liever geen eiken ? Neem dan gewoon even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie lange tafel ?