mooie keukentafel

noestvrij eiken tafelblad

Een mooie keukentafel, op maat voor u gemaakt door QATRINA   

Zoekt u al een tijdje naar een mooie keukentafel ?. Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij maken ze op maat !

Bij ons bestelt u een mooie keukentafel helemaal in de afmetingen, zoals u hem graag wilt hebben. Uiteraard bepaalt u ook zelf de gewenste vorm: wij leveren onze tafelbladen in rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, ellipsvormig. Maar ook afwijkende vormen zijn helemaal geen probleem voor ons.

U bepaalt ook zelf welke randafwerking het tafelblad krijgt: een massief ogende opgedikte rand, een standaard rechte/haakse rand of juist een fraaie verjongde rand, waardoor het blad een mooi rank uiterlijk krijgt. Uiteraard gebruiken wij voor onze tafelbladen alleen het meest hoogwaardige hout, en is dit allemaal FSC gekeurd.

Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op, per mail of telefoon.

 

 

 

mooie keukentafel

mooie keukentafel

 

QATRINA levert meerdere houtsoorten

De laatste jaren worden de meeste van onze tafelbladen besteld in eikenhout of Amerikaans notenhout. Het schitterende massief Essenhout is de laatste tijd echter aan een inhaalrace bezig. U kunt bij ons tafelbladen bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het prachtige kopshout.

Wilt u een tafelblad in een andere houtsoort dan eiken ? Klik dan hier voor onze overige houtsoorten.
Komt u er zelf niet uit ? Neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Natuurlijk zijn ook wij gebonden aan de maximaal leverbare lengtes per houtsoort. Massief eikenhout en Amerikaans noten is in doorgaande lamel over het algemeen verkrijgbaar tot maximaal 4 meter lengte.

Voor een tafel langer dan ongeveer vier meter, moeten we dus overstappen naar een uitvoering in vingerlas of kopshout. Vingerlas tafelbladen bestaan uit korte lamellen van massief hout die door middel van een zogenaamde vingerlas aan elkaar worden verlijmd. Kopshout tafelbladen bestaan uit aan elkaar verlijmde kleine blokjes hout van circa 43×43 mm.
Vingerlas en kopshout tafelbladen zijn bij ons te bestellen tot wel zeven meter lang !.

 

QATRINA levert ook stalen en houten onderstellen 

Voor een bijpassend stalen of houten onderstel kunt u ook gewoon bij ons terecht. Allemaal onderstellen door ons geselecteerd op kwaliteit. Al onze stalen onderstellen zijn bijvoorbeeld gepoedercoat, wat een aanzienlijk mooier en sterker eindresultaat oplevert dan gelakt staal !

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie keukentafel ?