mooie keukentafel op maat

noestvrij eiken tafelblad

Een mooie keukentafel op maat van QATRINA   

Bent u op zoek naar een mooie keukentafel op maat ?. Van harte welkom bij QATRINA !.

Wij leveren de mooie keukentafel op maat helemaal tot op de millimeter nauwkeurig in de afmeting die u graag wilt. Natuurlijk bepaalt u zelf ook de gewenste vorm: u kunt de tafelbladen bij ons bestellen in rond, ovaal, vierkant, rechthoekig en ellipsvormig. Ook een afwijkende vorm is geen enkel probleem.

Verder bepaalt u nog zelf de gewenste randafwerking van het tafelblad: een massief en robuust ogende opgedikte rand, een (standaard) rechte/haakse rand of juist een mooie verjongde rand, waardoor het geheel heel rank en dun oogt. Vanzelfsprekend gebruiken wij alleen het mooiste hout, en is dit FSC gekeurd.

Neemt u voor meer informatie of advies gerust even contact met ons op.

 

 

 

mooie keukentafel op maat

mooie keukentafel op maat

 

QATRINA levert tafelbladen in meerdere houtsoorten

De laatste jaren wordt het gros van onze tafelbladen geleverd in eiken of Amerikaans noten. Het fraaie massief Essenhout is de laatste tijd echter met een behoorlijke inhaalslag bezig.
Tafelbladen leveren wij in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het prachtige kopshout.

Liever geen eiken tafelblad, maar een tafelblad in een andere houtsoort ? Geen probleem ! Klik hier voor onze andere houtsoorten.
Hulp of advies nodig ? Neem even contact met ons op.

Ook wij hebben uiteraard te maken met per houtsoort verschillende maximaal leverbare lengtes. Massief eiken en Amerikaans noten is in doorgaande lamellen over het algemeen het hele jaar door verkrijgbaar tot maximaal vier meter lengte.

Wilt u graag een tafel langer dan vier meter ?. Dat kan, maar dan zullen we moeten switchen naar een uitvoering in kopshout of vingerlas. Kopshout tafelbladen worden samengesteld uit aan elkaar verlijmde kleine blokjes massief hout van ca. 43×43 mm. Vingerlas tafelbladen bestaan uit korte stukjes massief hout, die d.m.v. een zogenaamde vingerlas aan elkaar verlijmd worden.
Kopshout en vingerlas tafelbladen zijn bij ons leverbaar tot wel zeven meter lang !.

 

QATRINA: ook voor een bijpassend stalen of houten onderstel 

Een mooi bijpassend stalen of houten onderstel vindt u vast in onze webshop. Allemaal door ons geselecteerd op hoogwaardige kwaliteit. Onze stalen onderstellen zijn bijvoorbeeld stuk voor stuk gepoedercoat: dit geeft een veel sterker en mooier eindresultaat dan een (veel) goedkoper onderstel in gelakt staal !

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie keukentafel op maat ?