mooie houten tabletten

mooie houten tabletten

U kunt wel stoppen met zoeken, want voor mooie houten tabletten zit u goed bij QATRINA !

Heel gemakkelijk en voordelig online bestellen bij QATRINA: voor mooie houten tabletten bent u bij ons aan het juiste adres. U bestelt op maat en wij maken het op maat in de door u gewenste afmetingen zonder extra kosten. Via ons online bestelsysteem bestelt u kinderlijk eenvoudig helemaal zelf uw eiken tabletten op maat. Rechthoekig of vierkant kan direct via de website: rond, ovaal of ellips is mogelijk op aanvraag: bel of mail ons hiervoor even. Ieder vorm is te realiseren, want wij werken met de allernieuwste cnc freesmachines.

Onze eikenhouten tabletten zijn verkrijgbaar in prachtig foutvrij/noestvrij eiken, maar ook in een licht rustieke of een robuuste rustieke uitvoering. Andere houtsoorten dan eiken zijn, mede afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, op aanvraag mogelijk. Kijk op onze website voor een overzicht van onze overige houtsoorten. of stuur ons een mailtje met uw wensen.

Slavonisch eikenhout i.p.v. Europees eikenhout

Eiken tabletten maken wij van prachtig mooi Slavonisch eikenhout: exclusief voor ons gekweekt in Slovenië en Kroatië. Slavonisch eiken staat bekend om zijn mooie kleur en is een veel hardere eikensoort dan het in de Benelux veel gebruikte Europees eiken. Verder zoeken heeft dus niet veel zin, want mooie houten tabletten bestelt u gewoon op maat bij QATRINA ! Stuk voor stuk FSC gecertificeerd en duurzaam verwerkt.

Bij QATRINA bestelt u ook nog eens heel voordelig: door onze nauwe samenwerking met meerdere leveranciers kunnen wij ons hout zeer scherp inkopen en daar plukt u weer de vruchten van.

Naast massief eiken tabletten opgebouwd uit doorgaande lamellen zijn ook tabletten in kopshout en vingerlas op maat bij ons te bestellen. Neem contact met ons op indien u speciale wensen heeft.

Tabletten van eikenfineer: nieuw bij QATRINA !

Sinds kort kunt u bij ons ook tabletten van eikenfineer bestellen: superscherp geprijsd en online op maat te bestellen in kwastvrij/foutvrij eiken en robuust rustiek. De tabletten kunnen wij voor u afwerken met een fineerband, maar ook met massieve latten rondom.

 

 

 

mooie houten tabletten

 

Bekijk onze voorraad massief eiken en noten tabletten in standaardmaten

In ons magazijn staat een grote voorraad eiken en noten tabletten in meerdere houtkwaliteiten en maten. Voorraadtabletten kunnen wij razendsnel bij u thuisbezorgen. Dus wilt u snel aan de slag kunnen, check dan onze voorraadtabletten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie houten tabletten ?