mooie houten tabletten op maat

mooie houten tabletten op maat

Mooie houten tabletten op maat: u bestelt ze voordelig online bij QATRINA !

Zoekt u mooie houten tabletten op maat ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Wij maken ze exact in de afmetingen die u nodig heeft en thuisbezorgen doen wij tegen kostprijs ! Waarom zou u verder zoeken ?

Bestellen is een fluitje van een cent: u kiest de gewenste eikensoort (foutvrij, licht rustiek of rustiek), u vult de gewenste afmetingen en dikte in, en selecteert evt. nog een extra optie. Online zijn vierkante en rechthoekige tabletten leverbaar: op aanvraag kunnen wij ze evt. ook in een andere vorm voor u maken. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

Niet alleen voor eiken tabletten bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want wij leveren buiten de website om ook veel andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op onze website. Onze andere houtsoorten zijn niet altijd het hele jaar door leverbaar: bel of mail ons even voor de beschikbaarheid.

Tabletten gemaakt van Slavonisch eiken in plaats van Europees eiken

De meeste houtleveranciers maken tabletten van Europees eikenhout. Zo niet bij QATRINA: wij werken met het exclusieve, keiharde Slavonisch eikenhout. Schitterend mooi van kleur en met een prachtige egale uitstraling. U hoeft dus echt niet verder te zoeken, want mooie houten tabletten op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Een prachtig FSC gecertificeerd houtproduct.

Onze houten tabletten kunnen wij u tegen zeer interessante prijzen aanbieden, omdat wij nauw samenwerken met vaste, voordelige producenten in het buitenland. Wij leveren onze massief eikenhouten tabletten niet alleen in doorgaande lamellen, maar ook tabletten in kopshout en vingerlas zijn bij ons verkrijgbaar. Heeft u speciale wensen ? Neem dan even contact met ons op: wij staan u graag te woord.

Voordelige tabletten gemaakt van dik eiken fineer

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn kunt u sinds kort ook tabletten van dik eiken fineer bestellen: op maat verkrijgbaar voor een scherpe prijs ! U kiest uit foutvrij of rustiek in verschillende diktes. Wij kunnen de tabletten rondom voor u afwerken met fineerband, maar desgewenst ook met massief houten latjes.

 

 

 

mooie houten tabletten op maat

 

Handig en razendsnel leverbaar: voorraadtabletten van QATRINA

Superhandig en razendsnel bij u thuis afgeleverd door onze eigen koerier: houten voorraadtabletten in diverse afmetingen en diktes. Check onze voorraad en bestel vandaag nog ! Klik hier voor onze voorraadtabletten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie houten tabletten op maat ?