mooie grote tafel

noestvrij eiken tafelblad

U bent op zoek naar een mooie grote tafel ? QATRINA maakt ze op maat !  

Al een tijd op zoek naar een mooie grote tafel ?. Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij maken hem op maat voor u !

Bij ons bestelt u eenvoudig en voordelig een mooie grote tafel, helemaal op maat voor u gemaakt in de door u aangegeven afmeting. Natuurlijk kiest u ook de gewenste vorm zelf uit: wij leveren tafelbladen in ronde, ovale, vierkante, rechthoekige en in ellipsvormige uitvoering. Ook afwijkende of zelfbedachte vormen zijn geen probleem.

Voor de gewenste randafwerking kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: een stoere massief ogende opgedikte rand, een standaard rechte, haakse rand of een uiterst subtiele verjongde rand, waardoor het blad een mooi rank uiterlijk krijgt. Onze tafelbladen worden uitsluitend uit kwaliteitshout vervaardigd, en zijn allemaal FSC gekeurd.

Neem voor advies of meer informatie gerust even contact met ons op per mail of telefoon.

 

 

 

mooie grote tafel

Mooie grote tafel

 

QATRINA levert meerdere houtsoorten

Het grootste gedeelte van onze tafelbladen wordt besteld in massief eiken en in massief Amerikaans noten. Maar, het schitterende Essenhout is in opmars.
Onze tafelbladen kunt u bestellen in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout.

U wilt liever een mooie grote tafel in een andere houtsoort dan eiken ? Klik dan hier voor onze overige houtsoorten.
Advies of hulp nodig ? Neem dan even contact met ons op, want wij helpen u graag.

Bomen groeien helaas nog steeds niet tot in de hemel, en dus worden ook wij geconfronteerd met maximaal leverbare lengtes voor de verschillende houtsoorten.
Massief eikenhout en Amerikaans notenhout is in doorgaande lamel over het algemeen verkrijgbaar tot een maximumlengte van vier meter lengte.

Voor een grote tafel, langer dan vier meter, zullen we dus een andere uitvoering van het tafelblad moeten accepteren: een uitvoering in vingerlas of in kopshout.

Vingerlas tafelbladen worden opgebouwd uit korte stukjes hout, de zogenaamde lamellen. Deze lamellen worden d.m.v. een las (de z.g.n. vingerlas) met elkaar verlijmd.

Kopshout tafelbladen worden opgebouwd uit kleine massieve blokjes hout van circa 43×43 mm. die aan elkaar worden verlijmd.

Vingerlas en kopshout kunt u bij ons in zeer lange uitvoering bestellen: tot wel zeven meter lang !. Langer is op zich wel mogelijk, maar is bijna niet meer te transporteren.

 

Wij leveren ook stalen en houten onderstellen 

Een fraai bijpassend stalen of houten onderstel vindt u in onze webshop: stuk voor stuk allemaal op kwaliteit door ons geselecteerd.

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Onze stalen onderstellen zijn allemaal gepoedercoat: dit geeft een veel mooier eindresultaat dan het (veel) goedkopere gelakt staal !

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie grote tafel ?