mooie eikenhouten tabletten op maat

mooie eikenhouten tabletten op maat

Voor mooie eikenhouten tabletten op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Uw zelf ontworpen meubel maken en mooie eikenhouten tabletten op maat nodig ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij leveren ze exact in de afmetingen die u nodig heeft in drie prachtige eikenkwaliteiten: u hebt de keuze uit noestvrij/foutvrij eiken tabletten, licht rustiek eiken tabletten en rustiek eiken tabletten. Andere houtsoorten leveren wij desgewenst buiten de website om op aanvraag. Wij hebben een overzicht van onze overige houtsoorten op de website geplaatst: klik hier.
Wij kunnen met onze hoogwaardige freesmachines ook heel moeilijke vormen voor u maken. Dus heeft u een afwijkende vorm nodig, neem dan even contact met ons op, want mooie eikenhouten tabletten op maat bestelt u bij QATRINA !

In de Benelux worden de meeste eiken tabletten gemaakt van Europees eiken. QATRINA maakt ze daarentegen van het exclusieve Slavonisch eiken: een prachtige lichte en ook nog eens heel harde houtsoort die veel voorkomt in het uiterste oosten van Europa. Het eikenhout wordt hier op een duurzame manier geproduceerd. Ons eikenhout is daarnaast ook nog FSC gecertificeerd.

Eikenhouten tabletten zijn mogelijk in doorgaande lamellen en in vingerlas en in vier standaarddiktes leverbaar: 20, 25, 30 en 40 mm. Op aanvraag zijn andere/tussenliggende diktes mogelijk. U heeft voor uw klus extra lange tabletten nodig ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tabletten gemaakt van dik eikenfineer: een voordelig alternatief voor massief !

Tabletten gemaakt van eikenfineer: een voordelig alternatief voor massief eiken tabletten. Gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit en vrijwel niet van een massief tablet te onderscheiden. Fineertabletten kunt u online op maat bij ons bestellen in foutvrij en rustiek eiken kwaliteit met een dikte van 20, 30, 40, 52 en 58 mm. Geïnteresseerd in ons eikenfineer ? Klik dan hier.

 

 

 

mooie eikenhouten tabletten op maat

Eiken tabletten ( foutvrij eiken, doorgaande lamel)

 

Met voorraadpanelen van QATRINA kunt u extra snel aan de slag !

Om u heel snel van dienst te kunnen zijn hebben wij ook een grote hoeveelheid houten standaardtabletten op voorraad in ons magazijn. Meerdere afmetingen en diktes zijn leverbaar. Dus kunt u zelf op maat zagen ? Dan kunt u met onze voorraadpanelen razendsnel zelf aan de slag en hoeft u niet te wachten op maatwerk. Neem voor een overzicht van onze voorraad standaardpanelen dus snel een kijkje op de website: de afmeting(en) en dikte(s) die u nodig heeft staat/staan er vast wel bij.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten tabletten op maat ?