mooie eikenhouten platen

mooie eikenhouten platen

Online op maat verkrijgbaar bij QATRINA: mooie eikenhouten platen in verschillende diktes leverbaar 

U vindt ze bij QATRINA: mooie eikenhouten platen op maat voor u gemaakt. Via de website bestelt u ze in een een vierkante of in een rechthoekige vorm, maar op aanvraag zijn ook andere vormen mogelijk: u kunt bij ons terecht voor Spaans of Deens ovaal, ellips, maar ook een door uzelf bedachte fantasievorm is mogelijk. Stuur ons hiervoor even een schetsje of tekening en wij komen er op terug.

In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in het op maat maken van ingewikkelde vormen: heeft u dus een uitzonderlijke vorm voor ogen, schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij gaan iedere uitdaging voor u aan !

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben: eenvoudig en ook nog eens heel voordelig vanuit uw luie stoel mooie eikenhouten platen op maat bestellen in de door u gewenste vorm ! Het kan allemaal bij QATRINA. Online leveren wij massief houten platen op maat in drie eikenkwaliteiten: prachtig Slavonisch eiken in een foutvrije/kwastvrije, in een licht rustieke en in een rustieke kwaliteit. Voor massief houten platen in andere houtsoorten kunt u contact met ons opnemen: deze zijn op aanvraag verkrijgbaar. U vindt hier meer informatie over onze andere beschikbare houtsoorten.

U krijgt gegarandeerd de hoogste kwaliteit gemaakt van FSC gecertificeerd massief hout, duurzaam verwerkt tot een hoogwaardig houtproduct. Houten platen leveren wij in doorgaande lamellen, en in vingerlas in meerdere diktes. Op aanvraag zijn eventuele andere diktes mogelijk.

Bij QATRINA kunt u ook terecht voor platen in standaardmaten en veelgevraagde diktes. U dient deze dan wel zelf op maat te zagen en verder af te werken. Voor handige klussers natuurlijk geen probleem. Klik hier voor onze categorie voorraadpanelen of neem contact met ons op voor de actuele voorraad.

 

 

 

mooie eikenhouten platen

Kops Slavonisch eikenhouten plaat

QATRINA is er ook voor (hele) lange lengtes 

Massief eikenhouten platen op maat voor u gemaakt bestelt u online tot een maximale lengte van 3 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Op aanvraag kunnen wij in doorgaande lamellen echter als vrijwel de enige in de Benelux tot liefst 5 meter lang leveren ! Bel of mail ons dus even wanneer u op zoek bent naar extra lange eikenhouten platen: wij kunnen u vast wel verder helpen !

Wist u dat wij ook prachtige kopshoutplaten op maat kunnen leveren ? Niet alleen in eikenhout, maar ook in acacia-, essen-, beuken- en kersenhout. Ook hiermee zijn wij uniek, want in België en Nederland kan niemand dit in zoveel verschillende houtsoorten leveren. Stuur ons gerust een mailtje met uw wensen, of bel ons even voor de mogelijkheden.

Voor massief eikenhout op maat, maar ook massief hout in een andere houtsoort dan eiken zit u goed bij QATRINA !

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten platen ?