mooie eikenhouten panelen op maat

mooie eikenhouten panelen op maat

Mooie eikenhouten panelen op maat ? Bestel ze op de millimeter nauwkeurig bij QATRINA !

U bent van plan om uw zelfontworpen kast te gaan maken ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor mooie eikenhouten panelen op maat. Een speciale vorm nodig ? Ook geen probleem bij QATRINA, want iedere vorm is mogelijk. Wanneer u ons even een mailtje stuurt met uw wensen kunnen wij u vast wel verder helpen. Bij QATRINA bestelt u op maat en krijgt u op maat.

Al helemaal kant en klaar is mogelijk, maar als u er zelf nog mee aan de slag wilt, adviseren wij u de panelen onbehandeld te bestellen. Ze zijn dan al geschuurd met korrel 80 en de randen rondom zijn nog scherp en exact haaks. Zo kunt u uw kast eerst in elkaar zetten voordat u deze verder behandeld met een houtolie of lak.

Wilt u de panelen gaan gebruiken als bijvoorbeeld keuken-, werk- of barblad, dan kunt u deze eventueel ook al kant en klaar bij ons bestellen. Ze krijgen dan eerst een extra schuurbeurt met korrel 120 (een fijnere korrel), en wij brengen rondom vellingkanten met een straal van ca. 2 mm. aan. Optioneel kunt u er dan nog voor kiezen ze te laten behandelen met een 2 componenten houtolie in kleur of transparant. Lakken is mogelijk op aanvraag. Mocht u vragen hebben, Bel of mail ons dan gerust even. Voor mooie eikenhouten panelen op maat zit u goed bij QATRINA.

Wij werken met Slavonisch eiken: prachtig van kleur en keihard

Alleen het allermooiste eikenhout is goed genoeg voor onze panelen. Wij maken daarom gebruik van Slavonisch eiken: schitterend van kleur en een zeer harde eikensoort die veel door professionals gebruikt wordt.    FSC gecertificeerd en op kleur en structuur geselecteerd door onze vaste producenten in het buitenland.  

Ons eikenhout is verkrijgbaar in doorgaande lamellenpanelen, vingerlaspanelen en panelen gemaakt van kleine vierkante blokjes: het zogenaamde kopshout. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Voordelige eikenhouten fineerpanelen van QATRINA

Nauwelijks van massief hout te onderscheiden, maar wel een stuk voordeliger: onze eikenhouten fineerpanelen. Interesse ? Ga dan naar onze categorie fineer op maat.

 

 

 

mooie eikenhouten panelen op maat

Zelf op maat zagen ? Kijk dan bij onze voorraad standaardpanelen

Verkrijgbaar in meerdere courante afmetingen en snel geleverd: klik hier en bestel vandaag nog.

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten panelen op maat ?