mooie eikenhouten keukenfrontjes

mooie eikenhouten keukenfrontjes

Voor mooie eikenhouten keukenfrontjes moet u bij QATRINA zijn ! 

Een compleet nieuwe keuken op het oog of ‘alleen maar’ nieuwe fronten en deuren voor uw bestaande keuken nodig ? Dan bent u aan het goede adres bij QATRINA. Wij leveren mooie eikenhouten keukenfrontjes exact op maat voor u gemaakt.
Massief houten frontjes en deurtjes stralen warmte en gezelligheid uit, dus wanneer u uitgekeken bent op die kille geplastificeerde deuren: ga voor onze mooie eikenhouten keukenfrontjes ! Kleine frontjes of hele grote fronten: het kan allemaal, en dat ook nog eens voor betaalbare prijzen. Verwen uzelf met massief eiken keukenfronten van QATRINA !

Frontjes zijn normaal gesproken gemakkelijk te monteren, maar de deurtjes hebben allemaal wat extra aandacht nodig: massief hout zonder verdere verstevigingen gaat na verloop van tijd namelijk krom staan. Ter voorkoming van kromtrekken frezen wij daarom stalen strippen in de deuren. De strippen worden volkomen onzichtbaar ingefreesd: u ziet er niets van. Een extra scharnier is dan in de meeste gevallen wel noodzakelijk, want de deuren zijn wel zwaarder dan ‘normale’ deuren.

Voor onze frontjes en deurtjes maken wij gebruik van Slavonisch eikenhout: een lichte eikensoort met een mooie, zeer verfijnde houtstructuur. Slavonisch eiken groeit onder meer veel in Kroatië, waar het onder streng toezicht duurzaam wordt gekweekt en gekapt. Ons hout is daarnaast ook altijd FSC gecertificeerd.

De keukenfrontjes kunt u bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook frontjes en deurtjes in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Onze overige houtsoorten zijn niet altijd voorradig, dus neem even contact met ons op voor de actuele stand van zaken.
Vrijwel niet van een massief frontje te onderscheiden, maar wel interessant geprijsd zijn onze eikenfineerfronten en -deuren. Fineer kunt u op maat bestellen in prachtig foutvrij eiken, maar ook in een sfeervolle rustieke uitvoering.

 

 

 

mooie eikenhouten keukenfrontjes

Er zelf nog mee aan de slag of gereed om te monteren

Wilt u er zelf mee aan de slag, of wilt u ze gereed om te monteren ? U bepaalt het zelf. Gereed om te monteren wil zeggen dat wij de scharniergaten er op de juiste plaats voor u uitfrezen en het geheel behandelen met een 2 componenten lak of houtolie.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor sfeervolle frontjes en deurtjes in een paneeluitvoering ? Vanzelfsprekend op maat leverbaar in diverse modellen. Meer informatie ? Neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten keukenfrontjes ?