mooie eikenhouten keukendeuren

mooie eikenhouten keukendeuren

Mooie eikenhouten keukendeuren tot op de millimeter nauwkeurig op maat ? Bestel ze online bij QATRINA !

Wij maken het allemaal op maat: of het piepkleine of juist megagrote deuren moeten worden. Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor mooie eikenhouten keukendeuren !

Kan ook uw keuken wel wat meer warmte en sfeer gebruiken ? Onze mooie eikenhouten keukendeuren zijn dan zeker het overwegen waard. U kunt ze gebruiken als vervanger van uw bestaande deuren, maar natuurlijk ook wanneer u overweegt een nieuwe (IKEA)keuken aan te schaffen. Bent u klaar met die lelijke gladde deuren die u in de showrooms van de keukenleveranciers tegenkomt ? Denk dan eens aan massief houten keukendeuren: succes gegarandeerd en bij QATRINA voordelig geprijsd !

Om kromtrekken van massief houten deuren te voorkomen, frezen wij er altijd onzichtbaar stalen strippen in. Zonder deze strippen trekken de deuren gegarandeerd krom, maar door de strippen blijven ze kaarsrecht. Onze deuren zijn een stuk zwaarder dan de ‘standaarddeuren’ van de keukenleverancier: houd u daar a.u.b. rekening mee m.b.t. het aantal scharnieren.

Eiken frontjes en deuren maken wij van Slavonisch eikenhout: deze eikensoort komt veel voor in Oost Europa en heeft een schitterend mooie lichte kleur. Door de zeer lage temperaturen in de winter groeien de eikenbomen daar erg langzaam, wat een heel harde houtsoort oplevert.
De door ons geleverde houten deuren en fronten zijn allemaal FSC gecertificeerd, op een milieuvriendelijke wijze geproduceerd en te bestellen in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke eikenkwaliteit. Andere houtsoorten op aanvraag i.v.m. de beperkte beschikbaarheid ervan. Neem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon.

Voordelig geprijsd en zeker het overwegen waard zijn onze keukendeuren en -fronten gemaakt van eiken fineer. Bij QATRINA kunt u fineer op maat bestellen in een foutvrije en een rustieke eikenkwaliteit. Klik hier indien u meer informatie wenst over dit product.

 

 

 

mooie eikenhouten keukendeuren

 

Wij gaan verder dan veel anderen

Wij gaan verder dan veel andere aanbieders. Indien gewenst kunnen wij de deuren en fronten helemaal kant en klaar bij u afleveren. Wij frezen dan de benodigde scharnier sparingen voor u uit en behandelen de deuren en fronten met een 2 componenten houtolie of lak. Oliën kan in kleur of in transparant.

Voor de liefhebbers van nog meer sfeer leveren wij ook paneelfronten en -deuren op maat, in meerdere uitvoeringen op aanvraag verkrijgbaar. Bel of mail ons even voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eikenhouten keukendeuren ?