mooie eiken werkbladen

mooie eiken werkbladen

Bestel ze gewoon op maat gemaakt bij QATRINA: mooie eiken werkbladen !

Gewoon thuis bestellen en wij leveren ze tegen kostprijs bij u af ! Het kan bij QATRINA, want voor mooie eiken werkbladen bent u bij ons aan het juiste adres. Verder zoeken heeft niet veel zin, want wij maken ze exact op maat in de vorm en afmetingen die u wilt. Via de website kunt u vierkante, rechthoekige, ronde en ovale werkbladen bestellen. Wij leveren ze in foutvrij/noest eiken, maar ook licht rustiek of rustiek eiken is mogelijk.

Iedere vorm kunnen wij voor u maken: ook uw zelfbedachte fantasievorm. Stuur ons een mailtje met uw wensen en wij gaan voor u aan de slag.
Ook voor werkbladen in een andere houtsoort dan eiken kunt u bij ons terecht: deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor de diverse mogelijkheden en neem contact met ons op.

Schitterend Slavonisch eiken

Schitterend Slavonisch eiken: een exclusieve houtsoort met een prachtige lichte kleur, een heel gladde structuur, altijd FSC gecertificeerd en gegarandeerd milieuvriendelijk verwerkt. Voor mooie eiken werkbladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Wij leveren onze werkbladen zowel in doorgaande lamellen als in een vingerlasuitvoering. Daarnaast zijn ook eiken werkbladen opgebouwd uit kopshout mogelijk. Van een werkblad van kopshout heeft u uw hele leven lang plezier ! Op aanvraag zijn extra lange werkbladen verkrijgbaar. Bel of mail ons in dat geval even.

Een werkblad van eiken fineer: een voordelig, maar kwalitatief goed alternatief voor massief

Een mooi werkblad van eiken fineer: een voordelig, maar kwalitatief zeker een goed alternatief voor een massief houten blad. U ziet met het blote oog het verschil niet ! Een werkblad op maat gemaakt van eikenfineer is bij ons verkrijgbaar in vijf verschillende diktes en te bestellen in een foutvrije/noestvrije en in rustieke eiken uitvoering. Meer informatie over dit product vindt u op onze website (klik hier). Natuurlijk kunt u ons ook gewoon even een mailtje sturen.

 

 

 

mooie eiken werkbladen

 

Ze staan voor u klaar in ons magazijn: houten panelen in standaardafmetingen en verschillende diktes

Leverbaar uit voorraad: vol massief houten panelen in standaardmaten.
Onze eigen koerier kan ze heel snel bij u afleveren: zo kunt u razendsnel zelf uw werkblad op maat maken ! Beschikt u over 2 rechterhanden en wilt u snel zelf aan de slag ? Dan zijn onze voorraadpanelen echt wat voor u ! Klik hier voor onze voorraad.

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken werkbladen ?