mooie eiken werkbladen op maat

mooie eiken werkbladen op maat

Voor mooie eiken werkbladen op maat bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !

Vanachter uw pc bestellen en ook nog eens tegen kostprijs bij u thuisbezorgd ? Heel normaal bij QATRINA, want voor mooie eiken werkbladen op maat hoeft u zelf de deur niet meer uit ! QATRINA maakt ze precies op maat in de afmetingen die u nodig heeft. Een vierkant, rechthoekig, rond of ovaal werkblad kunt u online bestellen in foutvrij eiken, maar ook in licht rustiek of rustiek eiken.

Wilt u iets heel speciaals laten maken, iets dat u zelf verzonnen heeft ? Geen probleem: wij kunnen elke vorm voor u maken. Stuur ons in dat geval even een mailtje met uw wensen. Ook andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. U treft hiervan een overzicht op de website (klik hier) of neem contact met ons op voor meer informatie.

Prachtige werkbladen gemaakt van Slavonisch eikenhout

Wij maken de werkbladen van een exclusieve eikensoort die bekend staat om zijn mooie lichte kleur en egale structuur: Slavonisch eikenhout. FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. Mooie eiken werkbladen op maat bestelt u dus gewoon bij QATRINA.
U kunt bij ons kiezen uit werkbladen uitgevoerd in doorgaande lamellen en in vingerlas, maar wij leveren ook prachtige werkbladen gemaakt van kopshout. Een uniek en onverwoestbaar houtproduct.

Hele lange en hele brede werkbladen zijn niet online te bestellen: deze leveren wij uitsluitend op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelig eiken fineer: een serieus goed alternatief voor een massief houten werkblad

Naast massief houten werkbladen zijn ook werkbladen gemaakt van eiken fineer mogelijk. Eiken fineer is absoluut een goed alternatief voor een massief houten werkblad en stukken voordeliger. Met het blote oog ziet u het verschil nauwelijks. Een werkblad van eikenfineer is online te bestellen in vijf diktes in foutvrij en in rustiek eiken. Op onze website vindt u meer informatie: klik hier, maar even bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 

mooie eiken werkbladen op maat

 

U vindt ze op de website: massief houten panelen in standaardafmetingen en diktes uit voorraad leverbaar

Massief houten panelen in standaardafmetingen en diktes, direct uit voorraad leverbaar. Zo maakt u wel heel gemakkelijk zelf uw eigen werkblad, want onze koerier kan ze razendsnel bij u thuis afleveren ! Dus bent u een handige klusser en wilt u snel aan de slag ? Klik dan hier voor onze panelen uit voorraad.

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken werkbladen op maat ?