mooie eiken vensterbank

mooie eiken vensterbank

Bestel hem gewoon online: een mooie eiken vensterbank op maat van QATRINA !

Een mooie eiken vensterbank bestellen is tegenwoordig heel eenvoudig: bij QATRINA bestelt u namelijk online uw vensterbanken op maat en wij bezorgen ze vervolgens ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis !
In onze webshop kunt u ‘normale’ vensterbanken in een een vierkante of in een rechthoekige vorm bestellen in een foutvrije, licht rustieke en rustieke eikenkwaliteit. Vensterbanken met afwijkende vormen zijn eventueel op aanvraag verkrijgbaar.
Bij QATRINA kunt u naast eikenhouten vensterbanken ook terecht voor vensterbanken in andere houtsoorten. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden op dit moment.

Mooie vensterbanken van Slavonisch eiken

Wij gebruiken Slavonisch eiken voor onze vensterbanken: een zeer harde eikensoort met een kenmerkende lichte kleur. Het eikenhout wordt gegarandeerd duurzaam verwerkt en is daarom ook allemaal FSC gecertificeerd.
U haalt met onze eiken vensterbanken absoluut een top product in huis, maar dan wel voor een zeer interessante prijs, dus waarom niet gewoon voor het beste gaan ? Bestel daarom vandaag nog uw mooie eiken vensterbank op maat voor u gemaakt ! Wij leveren ze ook nog eens in twee verschillende fraaie uitvoeringen: u kunt kiezen uit vensterbanken in prachtige doorgaande lamellen of opgebouwd in een vingerlasuitvoering. Online leveren wij om logistieke redenen niet langer dan 3 meter. (Veel) langere vensterbanken zijn buiten onze site om op aanvraag te bestellen. Bel of mail ons hiervoor even: wij staan voor u klaar.

Vensterbanken van eiken fineer

Vensterbanken gemaakt van eiken fineer: ook dat is mogelijk bij QATRINA. Een kwalitatief hoogwaardig en beduidend voordeliger alternatief voor massief. Eiken fineer vensterbanken bestelt u heel gemakkelijk op maat op onze website (klik hier). Vensterbanken van eiken fineer zijn zonder meer het overwegen waard !
Ons eiken fineer is verkrijgbaar met een dikte van 20, 30, 40, 52 en 58 mm. en is te bestellen in een schitterende foutvrije of in een robuuste rustiek Slavonisch eiken uitvoering.

 

 

 

mooie eiken vensterbank

 

Massief houten panelen in standaardmaten van QATRINA: direct uit ons eigen magazijn leverbaar

Wachten op ons maatwerk duurt u te lang ? Dan kunt u bij ons ook terecht voor panelen in standaardmaten. Deze kunnen wij direct uit voorraad leveren in diverse kwaliteiten en afmetingen en wij leveren ze binnen een aantal dagen al bij u af ! Kijk even bij onze categorie panelen uit voorraad of stuur ons een mailtje met uw wensen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie eiken vensterbank ?