mooie eiken timmerpanelen

mooie eiken timmerpanelen

Bestel ze super relaxt online: mooie eiken timmerpanelen op maat gemaakt

Op maat gemaakte mooie eiken timmerpanelen bestellen kan vandaag de dag heel gemakkelijk bij QATRINA: u bestelt ze super relaxt gewoon thuis online en onze eigen koeriersdienst levert ze vervolgens tegen kostprijs bij u aan de voordeur af !
Via onze website bestelt u ‘gewone’ vierkante of rechthoekige timmerpanelen op maat. Wij leveren onze timmerpanelen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Voor timmerpanelen in een andere vorm verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: deze zijn op aanvraag te bestellen. Naast eiken leveren wij ook timmerpanelen in een andere houtsoort op aanvraag: u vindt ze hier.

Timmerpanelen gemaakt van Slavonisch eiken

Onze timmerpanelen worden standaard gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout. Deze houtsoort staat bekend om zijn hardheid en zijn fraaie lichte uitstraling. Ons hout is FSC gecertificeerd en wordt milieuvriendelijk verwerkt: met onze timmerpanelen haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis !
Ga voor betaalbare topkwaliteit en bestel vandaag nog uw mooie eiken timmerpanelen op maat bij QATRINA !

Timmerpanelen kunt u bij ons bestellen in een vingerlasuitvoering, maar ook in prachtige doorgaande lamellen. Daarnaast zijn ook exclusieve kopshout timmerpanelen mogelijk: vrijwel niemand kan ze leveren, maar bij QATRINA bestelt u ze gewoon op maat !
Om praktische redenen kunt u via de website tot maximaal 3 meter lang bestellen. Neem, indien u langere panelen nodig heeft, even contact met ons op, want deze leveren wij uitsluitend op aanvraag.

Eiken fineer panelen

Een kwalitatief hoogwaardig en beduidend voordeliger alternatief voor massief: eiken fineer timmerpanelen exact op maat voor u gemaakt. Eiken fineer is op maat via de website te bestellen in diktes van 20, 30, 40, 52 en 58 millimeter. Twee uitvoeringen zijn mogelijk: wij leveren foutvrij eiken fineer en rustiek eiken fineer. Bent u geïnteresseerd ? Kijk dan snel bij onze categorie eiken fineer op maat (klik hier), want prachtige timmerpanelen van eiken fineer zijn zonder meer het overwegen waard !

 

 

 

mooie eiken timmerpanelen

 

Vol massief houten panelen in standaardmaten: wij leveren ze direct uit voorraad

U wilt niet wachten op maatwerk en kunt zelf wel op maat zagen ? Bij QATRINA kunt u tegenwoordig ook terecht voor panelen uit voorraad. Ze staan voor u klaar in ons magazijn in verschillende afmetingen en diktes. Dus heeft u snel hout nodig ? kijk dan bij onze categorie panelen uit voorraad. Onze koerier bezorgt ze razendsnel bij u thuis !

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken timmerpanelen ?