mooie eiken platen op maat

mooie eiken platen op maat

U bestelt ze gewoon online bij QATRINA: mooie eiken platen op maat voor u gemaakt !

U bestelt ze gewoon online bij QATRINA: mooie eiken platen op maat. Door ons ingenieuze bestelsysteem is bestellen heel gemakkelijk en hoeft u er de deur niet eens voor uit ! Nadat de bestelling gereed is wordt deze ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd.

Eiken platen met een vierkante of rechthoekige vorm kunt u direct via onze website bestellen in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek. Platen met afwijkende vormen zijn op aanvraag mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op. Andere houtsoorten zijn ook mogelijk: klik hier voor ons overzicht.

Schitterende massief houten platen van Slavonisch eiken

Onze massief houten platen maken wij van prachtig mooi Slavonisch eiken: door professionals geroemd om haar sprankelende lichte kleur. Ons Slavonisch eiken is allemaal FSC gecertificeerd en wordt onder streng staatstoezicht duurzaam verwerkt tot een hoogwaardig eindproduct: mooie eiken platen op maat voor u gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig.

De platen kunt u bestellen in doorgaande lamellen of in een uitvoering in vingerlas. Wist u dat u bij QATRINA ook terecht kunt voor massieve platen gemaakt van kopshout ? Nagenoeg onverslijtbaar en ‘gewoon’ op maat verkrijgbaar bij QATRINA !
In onze webwinkel kunt u om onder meer logistieke redenen niet langer dan 3000 mm. en niet breder dan 1200 mm. bestellen. Langer en breder kan uitsluitend op aanvraag. Bel of mail ons hiervoor even.

Platen gemaakt van eikenfineer 

Ook eikenfineerplaten zijn mogelijk: absoluut een hoogwaardig, maar aanzienlijk voordeliger alternatief. Uiteraard ook weer exact op maat voor u gemaakt en verkrijgbaar met een dikte van 20, 30, 40, 52 en 58 mm. Eikenfineer leveren wij in twee kwaliteiten: een foutvrije en een rustieke uitvoering. Behoefte aan meer informatie ? Neem dan direct een kijkje op onze website: klik hier.

Schitterende platen gemaakt van eikenfineer: gunstig geprijsd en nauwelijks van massief te onderscheiden.

 

 

 

mooie eiken platen op maat

 

Wij leveren ze direct uit voorraad vanuit ons eigen magazijn: massief houten platen in standaardafmetingen

Ze staan voor u klaar in ons magazijn: massief houten platen in diverse kwaliteiten, afmetingen en diktes. Dus kunt/wilt u niet wachten op ons maatwerk en is zelf op maat zagen geen probleem voor u ? Kijk dan ook eens op de website bij onze voorraad standaardpanelen. Snel geleverd, zodat u binnen een paar dagen met uw klus kunt beginnen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken platen op maat ?