mooie eiken keukenbladen op maat

mooie eiken keukenbladen op maat

Verder zoeken levert niet veel op, want mooie eiken keukenbladen op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA !

Voor mooie eiken keukenbladen op maat moet u bij QATRINA zijn ! U bestelt ze heerlijk relaxt online vanuit huis en wij leveren ze bij u thuis af.
Elke denkbare vorm en afmeting kunnen wij voor u maken: alles exact op maat. In onze online webshop kunt u heel gemakkelijk zelf een rechthoekig, vierkant, ovaal of rond keukenblad bestellen. De keukenbladen zijn leverbaar in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke uitvoering.

Een keukenblad met een andere vorm is ook mogelijk op aanvraag: u kunt ons hiervoor het beste even bellen of mailen. Bij QATRINA kunt u eventueel ook terecht voor keukenbladen in een andere houtsoort: klik hier voor de mogelijkheden.

Wij gebruiken geen Europees eiken voor onze bladen, maar het exclusieve Slavonisch eiken

Wij gebruiken geen Europees eiken voor de keukenbladen: wij maken ze van het door professionals veelgeprezen Slavonisch eiken: keihard eikenhout met een kenmerkende lichte uitstraling. Ons Slavonisch eiken is FSC gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke wijze verder verwerkt. De keukenbladen worden samengesteld uit doorgaande lamellen of worden opgebouwd in een vingerlas uitvoering.
Ook een keukenblad gemaakt van kopshout is mogelijk: dit bestelt u eenvoudig online. Bij QATRINA zit u goed voor mooie eiken keukenbladen op maat !

Bel of mail ons even voor XL keukenbladen, want buiten onze site om kunnen wij evt. ook hele lange en hele brede bladen leveren.

Een alternatief voor (kostbaar) massief hout: een keukenblad gemaakt van dik eiken fineer

Een hoogwaardig alternatief voor een kostbaar massief houten keukenblad is een keukenblad gemaakt van dik eiken fineer. Wij maken het voor u op maat en de randen worden hierbij afgewerkt met massieve kantlatten of fineerband. Een eiken fineerblad is verkrijgbaar in een foutvrije en een rustieke kwaliteit in 5 diktes. Bent u nieuwsgierig geworden, klik dan hier voor ons eiken fineer of bel of mail ons even.

 

 

 

mooie eiken keukenbladen op maat

 

U heeft twee rechterhanden en kunt zelf op maat zagen ? Kijk dan bij onze standaard voorraadpanelen !

Standaard voorraadpanelen, direct leverbaar: ook daarvoor bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! In ons magazijn hebben wij verschillende houtkwaliteiten, afmetingen en diktes op voorraad die wij supersnel bij u thuis kunnen afleveren. Durft u de uitdaging aan, kijk dan gauw bij onze voorraad standaardpanelen.

Bent u geïnteresseerd in onze mooie eiken keukenbladen op maat ?