mooi tafelblad op maat

noestvrij eiken tafelblad

Een mooi tafelblad op maat bestelt u bij QATRINA  

Op zoek naar een mooi tafelblad op maat gemaakt ?. Zo’n tafelblad waar je met (heel) veel mensen een avond heerlijk aan kan zitten eten en drinken ? Stop dan maar met zoeken, want wij maken het op maat voor u !

Wij maken een mooi tafelblad op maat in (bijna) iedere gewenste afmeting. De tafelbladen zijn verkrijgbaar in eiken, maar ook in andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van de overige leverbare houtsoorten.

Het gewenste model bepaalt u helemaal zelf. Van rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, tot ellipsvormig. Ook eventuele andere vormen zijn mogelijk.

Voor de randafwerking kunt u uit een aantal opties kiezen: een standaard rechte rand, een stoere opgedikte rand, of een verjongde rand.

Het tafelblad is uit het allerbeste hout gemaakt, en uiteraard FSC gekeurd.
Neem even contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

mooi tafelblad op maat

 

Tafelbladen in meerdere houtsoorten leverbaar

Het grootste gedeelte van onze tafelbladen wordt in eiken en in Amerikaans noten besteld. Maar het mooie Essenhout is de laatste tijd met een inhaalslag bezig. Wij leveren onze houten tafelbladen in doorgaande lamel, in vingerlas, en in het schitterende kopshout. Wij leveren uitsluitend massief hout. Fineer verkopen wij niet.

Klik hier voor onze overige houtsoorten, of neem gewoon even contact met ons op.

Natuurlijk zijn wij gebonden aan de maximaal verkrijgbare lengtes voor de verschillende houtsoorten. Eiken en Amerikaans noten is in doorgaande lamel normaal gesproken leverbaar tot maximaal vier meter lang.

U zoekt een tafelblad langer dan vier meter ?. Dan zijn we genoodzaakt over te gaan op een blad in vingerlas of in kopshout uitvoering. Vingerlas bladen worden samengesteld uit korte stukjes massief hout (de zogenaamde lamellen). Deze worden door middel van een zogenaamde vingerlas weer aan elkaar verlijmd. Kopshout tafelbladen worden opgebouwd uit massief houten blokjes van circa 43×43 mm.

Tafelbladen in vingerlas en in kopshout uitvoering zijn leverbaar tot wel zeven meter (!) lang.

QATRINA levert niet alleen tafelbladen, maar ook stalen en houten onderstellen 

Bij ons bestelt u ook eenvoudig een bijpassend stalen of houten onderstel. Zo stelt u heel eenvoudig uw eigen tafel samen !. Uiteraard allemaal in de beste kwaliteit. Zo worden onze stalen onderstellen allemaal gepoedercoat, omdat dit een aanzienlijk mooier en sterker eindresultaat oplevert dan een gelakt stalen onderstel !

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Bent u geïnteresseerd in een mooi tafelblad op maat ?