mooi houten werkblad

mooi houten werkblad

Bij QATRINA verkrijgbaar in meerdere houtsoorten: een mooi houten werkblad op maat

Te bestellen in meerdere houtsoorten: voor een mooi houten werkblad hoeft u niet verder te zoeken. QATRINA maakt het voor u op maat. Wij leveren onze werkbladen in eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten: kijk op onze website voor de mogelijkheden (klik hier, of bel of mail ons even). Voor maatwerk zit u goed bij QATRINA !

Niets is ons te gek: alle vormen en (extra) bewerkingen zijn mogelijk: sparingen voor uw kooktoestel, uw spoelbak en uw kraan nodig ? Wij frezen ze er uit op de plek die u wenst. U kunt bij ons uw nieuwe werkblad nog onbehandeld bestellen zodat u het zelf verder kunt afwerken, maar ook kant en klaar om te monteren is natuurlijk mogelijk. Wij zorgen er dan voor dat het blad geheel wordt behandeld met een twee componenten houtolie. Wij gebruiken hiervoor Rubio Monocoat: een professionele olie die ook veel voor parketvloeren wordt gebruikt. U kunt hierbij kiezen uit een transparante olie, maar ook een gekleurde olie.

Via de website leveren wij werkbladen gemaakt van massief eiken. Een werkblad in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Houd u er wel rekening mee dat wij onze overige houtsoorten bij onze leverancier moeten aanvragen: deze zijn niet altijd voorradig. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort dan eiken, neem dan contact met ons op.

Maatwerk is specialistisch werk waarvoor kostbare houtbewerkingsapparatuur onontbeerlijk is. Omdat maar weinigen een dergelijk machinepark in huis hebben werken wij samen met diverse producenten buiten Nederland die allemaal de beschikking hebben over de allernieuwste freesapparatuur. Hiermee kunnen zij iedere vorm tot op de millimeter nauwkeurig voor u maken. Heeft u dus zelf een vorm bedacht die u zou willen laten maken, laat het ons weten.

Massief houten werkbladen van Slavonisch eikenhout, maar ook voor andere houtsoorten kunt u bij ons terecht !

Kwalitatief hoogstaand maatwerk in massief FSC gecertificeerd hout: u vindt het bij QATRINA voor interessante prijzen. Door geselecteerde bedrijven met oog voor mens en milieu duurzaam geproduceerd. Voor onze eiken werkbladen maken wij gebruik van keihard Slavonisch eikenhout dat exclusief voor ons in verschillende Balkan landen wordt gekweekt.

Smaken verschillen, dus leveren wij ons eiken in meerdere uitvoeringen: u kunt bij ons kiezen uit een foutvrije kwaliteit, een rustieke kwaliteit en een licht rustieke kwaliteit. Verkrijgbaar in een ijzersterke vingerlas verbinding, maar ook in prachtige doorgaande lamellen.

Een keer toe aan iets anders dan standaard ? Kijk dan ook eens op de website bij onze werkbladen van kopshout. Wij leveren kopshout via de site in eikenhout, maar op aanvraag zijn ook kopshout werkbladen in beukenhout, in kersenhout, in acaciahout en in essenhout op maat verkrijgbaar.

 

 

 

mooi houten werkblad

mooi houten werkblad (kops eiken transparant geolied)

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een XXL werkblad in doorgaande lamellen ! 

In kopshout en in vingerlas zijn langere lengtes over het algemeen geen probleem, maar werkbladen in doorgaande lamellen langer dan ca. 3,5 meter zijn zeldzaam. QATRINA kan echter als een van de weinigen nog (veel) langer leveren ! Tot wel vijf meter lang, en dat in doorgaande lamellen ! Eindelijk kunt u dus uw langgekoesterde wens in vervulling laten gaan, want voor een extra lang eikenhouten werkblad, extra lang eikenhouten tafelblad, of een extra lang eikenhouten bureaublad in doorgaande lamellen kunt u ‘gewoon’ bij QATRINA terecht !  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een mooi houten werkblad ?