mooi houten tafelblad

mooi houten tafelblad

Een mooi houten tafelblad op maat voor u gemaakt in meerdere houtsoorten ? Dat kan bij QATRINA !

Niet alleen in massief eikenhout, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in veel andere houtsoorten: voor een mooi houten tafelblad met een vriendelijke prijs zit u goed bij QATRINA !

Precies op maat en vanzelfsprekend in iedere door u gewenste (fantasie)vorm: bij ons is het allemaal mogelijk ! Voor een fraai eikenhouten tafelblad kunt u in onze webwinkel terecht: u bestelt het daar eenvoudig zelf. Voor tafelbladen in andere houtsoorten kunt u ons het beste even bellen of mailen: deze zijn leverbaar op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van de door ons geleverde overige houtsoorten. Een tafelblad in een andere houtsoort dan eiken moeten wij wel voor u aanvragen: andere houtsoorten zijn niet altijd het gehele jaar door voorradig: gelieve hier rekening mee te houden.

Ook niet alledaagse extra bewerkingen kunnen wij voor u verzorgen: doorvoeren van kabels, uitgefreesde sparingen ? Bij QATRINA allemaal geen probleem, want wij werken tot op de millimeter nauwkeurig en maken het zoals u het graag wilt hebben.

Wilt u graag uw nieuwe tafelblad zelf verder afwerken ? Dat kan, want wij leveren onze bladen zowel onbehandeld als klaar om te gebruiken. Wij kunnen het tafelblad met een 2K transparante lak of transparant of gekleurd geolied bij u afleveren.

Het maken van massief houten tafelbladen is niet voor iedereen weggelegd: dit vergt naast vakkundig personeel ook de juiste machines. Kostbare, professionele machines waarover niet iedereen beschikt. Wij laten onze tafelbladen daarom door gespecialiseerde bedrijven in het buitenland vervaardigen. Zij werken met de nieuwste freesmachines en kunnen iedere vorm voor u maken.

Massief houten tafelbladen gemaakt van keihard Slavonisch eiken, maar ook een andere houtsoort is mogelijk

Schitterende massief houten tafelbladen op maat voor u gemaakt van gegarandeerd duurzaam gekweekt FSC gecertificeerd hout. En dat alles ook nog eens voor wel heel interessante prijzen !

Een eiken tafelblad is bij ons verkrijgbaar in een foutvrije/knoopvrije kwaliteit, in een licht rustieke kwaliteit met hier en daar een klein noestje en in een wat robuustere rustieke kwaliteit met meer grotere noesten en zo af en toe een scheurtje in het hout.
Wij leveren tafelbladen in doorgaande lamellen, in een karakteristieke vingerlasuitvoering en in een zeldzaam mooie kopshoutuitvoering. Kopshout tafelbladen zijn via onze website te bestellen in Slavonisch eiken. Op aanvraag kunt u bij ons terecht voor een kops tafelblad van kersenhout, van acaciahout, van beukenhout of gemaakt van essenhout. Uniek in de Benelux !

 

 

 

mooi houten tafelblad

mooi houten tafelblad (foutvrij/knoopvrij Slavonisch eiken transparant geolied)

Een massief houten tafelblad in doorgaande lamellen van vijf meter lang ? Wij kunnen het voor u maken !

Extra grote tafelbladen opgebouwd in een vingerlasuitvoering of gemaakt van exclusief kopshout zijn doorgaans niet echt een probleem, maar in doorgaande lamellen kan vrijwel niemand langer dan 3,5 meter leveren.
Wij werken echter samen met een producent die in doorgaande lamellen tot liefst vijf meter lang kan leveren ! Bent u dus op zoek naar een extra, extra groot tafelblad ? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken ! Bel of mail ons gewoon even.

Bent u geïnteresseerd in een voor u op maat gemaakt mooi houten tafelblad ?