mooi houten paneel

mooi houten paneel

Voor een mooi houten paneel, op maat voor u gemaakt in elke denkbare vorm moet u bij QATRINA zijn

Precies op maat, zeer interessant geprijsd en in iedere denkbare vorm: voor een mooi houten paneel bent u bij QATRINA aan het goede adres ! Op onze website vindt u meer informatie. Heeft u vragen: stuur ons dan even een mailtje of bel ons even.

U bestelt uw mooi houten paneel bij ons tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt: zo wordt uw klus wel heel gemakkelijk, want zelf schaven en schuren is niet (meer) nodig ! Maak er uw eigen meubels van of gebruik het als nieuw bureau- of werkblad: de mogelijkheden zijn onbeperkt. Zelfs kant en klaar geolied of gelakt is mogelijk: zo is uw paneel al helemaal klaar om te gebruiken !

Op onze website vindt u houtproducten gemaakt van eiken. In de webwinkel kunt u heel eenvoudig zelf vierkante en rechthoekige eikenhouten panelen bestellen. Voor afwijkende vormen kunt u contact met ons opnemen: deze leveren wij buiten de website om.
Houten panelen op maat gemaakt door onze vaste producenten in het buitenland. Vakmensen die veel energie en geld hebben geïnvesteerd in hoogwaardige houtbewerkingsmachines: zij beschikken allemaal over computergestuurde cnc-freesapparatuur. Hiermee kunnen zij elke bewerking voor u realiseren. Van ellips en ovaal tot druppelvorm en organische vorm.

Slavonisch eiken in drie prachtige kwaliteiten, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag

FSC gecertificeerd eikenhout, speciaal voor u op kleur en structuur uitgezocht. Geen ‘gewoon’ eiken, maar de allermooiste eikensoort verkrijgbaar: Slavonisch eiken. Schitterend van kleur en veel harder dan het gebruikelijke Europese eikenhout.
Wij leveren onze panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas. Hierbij kunt u kiezen uit een robuuste rustieke kwaliteit, een levendige licht rustieke kwaliteit of een egale foutvrije/noestvrije kwaliteit.

Als een van de (heel) weinige leveranciers in België en Nederland levert QATRINA ook panelen, tafelbladen, keukenbladen en barbladen gemaakt van kopshout. Via de website te bestellen in eiken, maar op aanvraag ook verkrijgbaar in essen, acacia, beuken en kersen. Nog traditioneel met de hand op maat gemaakt door eindeloos veel massieve blokjes hout met elkaar te verlijmen.

Wij zijn van vele markten thuis: zo kunt u bij ons ook eventueel terecht voor panelen in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken. Onze andere houtsoorten zijn op aanvraag: deze zijn helaas niet het gehele jaar door beschikbaar en moeten wij derhalve voor u aanvragen.

Mooie houten panelen in standaardmaten op voorraad

U heeft ze met een paar (werk)dagen in huis, want wij leveren ze direct uit voorraad uit ons eigen magazijn: houten panelen in standaardmaten. Klik hier voor een overzicht of bel of mail ons even uw wensen.

 

 

 

mooi houten paneel

Extra lange eiken panelen met doorgaande lamellen: wij kunnen ze tot vijf meter lang voor u maken !

Eiken panelen in een XXXL uitvoering ! Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA in doorgaande lamellen tot en met vijf meter lang !  Dus zoekt u al enige tijd een extra, extra lang tafelblad, werkblad of barblad ? Neem dan gelijk contact op !

Bent u geïnteresseerd in een mooi houten paneel ?