mooi houten kookeiland

mooie houten tabletten op maat

Een mooi houten kookeiland bestelt u gemakkelijk en voordelig bij QATRINA !

Bent u op zoek naar een mooi houten kookeiland ? Stop dan maar met verder zoeken !

Bij ons bestelt u uw kookeiland in de door u gewenste afmetingen en wij leveren het ook nog eens bij u thuis af ! Zo gemakkelijk gaat dat tegenwoordig ! Online bestellen is heel eenvoudig: maak uw keuze uit de beschikbare houtkwaliteiten, vul vervolgens de afmetingen in en selecteer een dikte. U kunt het kookeiland onbehandeld bestellen, maar ook afgewerkt met een 2 componenten houtolie.

Via de website leveren wij de meest gevraagde vormen: vierkant, rechthoekig, rond of ovaal. Neem contact met ons op indien u een afwijkende vorm nodig heeft: dit is mogelijk op aanvraag.

Buiten onze website om zijn ook andere houtsoorten leverbaar. Op onze website vindt u hierover meer informatie: klik hier. Andere houtsoorten zijn helaas niet altijd voorradig: neem even contact met ons op betreffende de beschikbaarheid.

Een kookeiland gemaakt van Slavonisch eikenhout

Eiken kookeilanden worden over het algemeen gemaakt van Europees eiken. QATRINA werkt echter met een andere eikensoort: wij gebruiken het exclusieve Slavonisch eiken. Een prachtige, veel hardere houtsoort met een karakteristieke lichte kleur. Voor een mooi houten kookeiland voor u op maat gemaakt en ook nog eens FSC gecertificeerd moet u bij QATRINA zijn.

Wij werken samen met meerdere producenten in het buitenland. Hierdoor kunnen wij onze houtproducten scherp inkopen en ze voor een interessante prijs aan onze klanten aanbieden. Een vol massief eiken kookeiland kunt u bij ons niet alleen in doorgaande lamellen bestellen: wij leveren ze ook gemaakt van uniek kopshout en in een vingerlasuitvoering.

Zoekt u een afwijkende zelf bedachte vorm voor uw kookeiland ? Ook dat is mogelijk, maar wel alleen op aanvraag.

Interessant geprijsd: een kookeiland van eikenfineer

Een massief houten kookeiland is kostbaar. Om ook klanten met een kleiner budget te kunnen bedienen leveren wij tevens kookeilanden van eikenfineer. Interessant geprijsd en natuurlijk op maat verkrijgbaar in verschillende diktes in kwastvrij/foutvrij of rustiek eikenhout. Neem even een kijkje op onze website.

 

 

 

mooi houten kookeiland

 

Razendsnel leverbaar uit ons eigen magazijn: voorraadpanelen van QATRINA

Razendsnel leverbaar uit ons eigen magazijn: voorraad standaardpanelen in diverse afmetingen en meerdere diktes. Wilt u zelf uw kookeiland op maat maken ? Kijk dan gauw bij onze categorie voorraadpanelen, dan heeft u ze binnen een paar dagen in huis !

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi houten kookeiland ?