mooi houten kookeiland op maat

mooi houten kookeiland op maat

Een mooi houten kookeiland op maat gemaakt ? Dan zit u goed bij QATRINA ! 

Verkrijgbaar in meerdere houtsoorten: Een mooi houten kookeiland op maat. Bij QATRINA kunt u het bestellen in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk. Verder zoeken hoeft dus niet meer !

Hoe gemakkelijk wilt u het hebben: een mooi houten kookeiland op maat in de vorm die u wenst en tot op de millimeter nauwkeurig in de afmetingen die u nodig heeft. Sparingen voor het kooktoestel, de spoelbak en de kraan frezen wij er natuurlijk al meteen voor u uit.
Wilt u uw kookeiland graag zelf verder behandelen ? Dat kan uiteraard, maar u kunt het ook al helemaal kant en klaar bij ons bestellen. Het wordt dan in zijn geheel door ons behandeld met een 2K houtolie. Wij werken met Monocoat houtolie van Rubio. Deze olie is verkrijgbaar in transparant, maar ook in heel veel kleuren. Lakken raden wij bij kookeilanden en keukenbladen af: massief hout blijft altijd wat werken en hierdoor kunnen kleine scheurtjes in de lak ontstaan. In een vochtige omgeving niet wenselijk. Een geolied blad beschermt het hout in dit geval veel beter.

Een eiken kookeiland zonder sparingen is direct via onze website te bestellen. Kookeilanden in een andere houtsoort en/of voorzien van sparingen of andere extra bewerkingen leveren wij op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Ons maatwerk wordt door gespecialiseerde bedrijven in het buitenland voor ons geproduceerd. Zij beschikken over de benodigde (computergestuurde) apparatuur: iedere vorm is mogelijk en dat tot op de millimeter nauwkeurig. Heeft u dus (heel) speciale wensen, bel of mail ons even.

Een kookeiland van schitterend Slavonisch eiken, maar ook voor andere houtsoorten kunt u bij ons terecht

U vindt het bij QATRINA: het allermooiste hout op structuur en kleur voor u uitgezocht, FSC gecertificeerd en stuk voor stuk milieuvriendelijk verwerkt tot een hoogwaardig houtproduct. Wij gebruiken geen Europees eikenhout, maar Slavonisch eikenhout: een prachtige, zeer harde houtsoort afkomstig van de Balkan. Keihard en daarmee van zichzelf al zeer goed bestand tegen bijvoorbeeld kromtrekken.

Een eikenhouten kookeiland kunt u bij ons bestellen in een rustieke variant, een licht rustieke variant en een variant zonder noesten: de foutvrije variant opgebouwd. Het kookeiland kunnen wij voor u maken in doorgaande lamellen en in een ijzersterke vingerlasuitvoering.

QATRINA kan als een de weinige leveranciers ook een kookeiland opgebouwd uit kopshout leveren. Direct online in de webwinkel leverbaar in Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten. Zo kunnen wij u ook een uitvoering in kopshout beuken, kopshout acacia, kopshout kersen en kopshout essen aanbieden. Neem bij interesse gerust even contact met ons op.

 

 

 

mooi houten kookeiland op maat

kops eiken kookeiland

Ook voor een extra groot kookeiland, tafelblad, werkblad of barblad zit u goed bij QATRINA

Online leveren wij onze kookeilanden niet langer dan 3 meter, maar buiten de site om is veel langer ook mogelijk ! Wij kunnen tot wel 5 meter lang leveren, dus zoekt u een extra lang kookeiland, een extra lang tafelblad, een extra lang werkblad of een extra lang barblad ? Bel of mail ons dan even, want bij QATRINA kan alles op maat voor u worden gemaakt.

Bent u geïnteresseerd in een mooi houten kookeiland op maat ?