mooi hout op maat gemaakt

mooi hout op maat gemaakt

Mooi hout op maat gemaakt in de vorm gemaakt die u nodig heeft !

Heerlijk relaxt online bestellen: mooi hout op maat gemaakt in de vorm die u nodig heeft: dat kan bij QATRINA ! Wij leveren massief hout op maat voor wel zeer interessante prijzen: kijk op de website en laat u verrassen !

Voor mooi hout op maat gemaakt hoeft u de deur tegenwoordig niet meer uit, want bestellen kan gewoon vanachter uw pc thuis. U bestelt het hout tot op de millimeter nauwkeurig, dus u kunt er meteen mee aan de slag ! Het in elkaar zetten van uw zelfbedachte meubel wordt zo kinderlijk eenvoudig. Natuurlijk kunt u het hout ook gebruiken om er bijvoorbeeld een bureau- of werkblad van te maken. In dat geval is kant en klaar ook mogelijk: wij behandelen het dan met een transparante lak of een houtolie (in kleur of transparant) voor u.

Wij hebben ervoor gekozen om online alleen vierkant en rechthoekig eikenhout aan te bieden, maar andere vormen zijn bij ons wel degelijk mogelijk ! Bel of mail ons in dat geval even: wij helpen u graag.

Onze (professionele) leveranciers zijn gevestigd in meerdere landen in Europa. Doordat wij met verschillende producenten werken kunnen wij onze producten voor scherpe prijzen inkopen: daar plukt u als klant dan weer de vruchten van. Al onze producenten werken met hypermoderne cnc freesmachines: elke denkbare vorm en bewerking is mogelijk. Organische vormen, druppel vormen, ellips, ovaal: wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Eiken in verschillende kwaliteiten, maar ook andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag

U vindt bij ons uitsluitend FSC gecertificeerd massief hout. Een garantie voor een verantwoord geproduceerd product. Wij werken niet met Europees eiken, maar met Slavonisch eiken: een beduidend hardere en ook nog eens veel mooiere lichte eikensoort. Slavonisch eiken kunt u bij ons in twee varianten bestellen: wij leveren in vingerlas en in doorgaande lamellen in een licht rustieke, een rustieke en een foutvrije kwaliteit.

Je kunt het in de Benelux vrijwel nergens anders bestellen, maar wij leveren het ‘gewoon’ op maat in meerdere houtsoorten: houten panelen, bureaubladen, keukenbladen en tafelbladen van kopshout. Via de site online te bestellen in eiken en op aanvraag ook te bestellen in schitterend kersen, beuken, acacia en essen. Geïnteresseerd ? Onze contactgegevens vindt u hier.

Hout op maat in vingerlas en doorgaande lamellen kunnen wij, afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, evt. ook in andere houtsoorten leveren. Mail ons uw wensen en wij vragen het voor u aan !

QATRINA levert ze razendsnel direct uit voorraad: houten panelen in standaardmaten

Benieuwd naar onze voorraad ? Klik dan hier of bel ons even voor de stand van zaken op dit moment, want onze voorraad verandert met de dag.

 

 

 

mooi hout op maat gemaakt

Op zoek naar eiken in lange lengtes ? QATRINA kan het tot wel vijf meter lang voor u maken !

Bij QATRINA kunt u het gewoon bestellen: eikenhout in doorgaande lamellen t/m maar liefst 5 meter ! Dus bent u op zoek naar een heel lang keukenblad of een extra lange (vergader)tafel ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Neem contact met ons op dan helpen wij u verder.

Bent u geïnteresseerd in ons mooi hout op maat gemaakt ?