mooi eikenhouten werkblad

mooi eikenhouten werkblad

Bij QATRINA bestelt u een mooi eikenhouten werkblad gewoon op maat gemaakt !  

Voor massief hout op maat gemaakt bent u aan het goede adres bij QATRINA. Een mooi eikenhouten werkblad zorgt niet alleen voor meer sfeer in uw woonhuis, het is ook een ware eyecatcher. Bij QATRINA bestelt u op maat tot op de mm. nauwkeurig, maar wij gaan nog verder: ook het uitfrezen van de benodigde sparingen voor een kooktoestel, de kraan en het kooktoestel kunnen wij voor u verzorgen. U kunt het werkblad onbehandeld bij ons bestellen, maar ook kant en klaar is geen probleem: wij behandelen het dan in kleur of transparant met een professionele houtolie afkomstig uit de parketindustrie. Deze olie geeft een keiharde beschermlaag.

Bij QATRINA bestelt u uw werkblad heel gemakkelijk thuis vanaf de bank, want dat kan online via onze website. Gemak dient de mens, dus bestel nog vandaag uw mooi eikenhouten werkblad op maat ! Iedere vorm kunnen wij voor u maken met onze geavanceerde apparatuur.

Buiten de website om is een werkblad in een andere houtsoort evt. mogelijk op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht of bel of mail ons even: Team QATRINA staat voor u klaar. U kunt bij ons massieve werkbladen bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en opgebouwd uit kopshout. Een prachtig houtproduct, exclusief verkrijgbaar bij QATRINA.

Wij werken uitsluitend met FSC gecertificeerd hout: een garantie voor een milieuvriendelijke houtkap en een duurzaam geproduceerd houtproduct. Voor meer informatie kunt u gerust even contact met ons opnemen.

 

 

 

mooi eikenhouten werkblad

 

Ook langere lengtes zijn mogelijk

Massief houten werkbladen opgebouwd uit doorgaande zijn altijd leverbaar tot en met 3,5 meter lang. Een langer werkblad in doorgaande lamellen op aanvraag, want langere lengtes zijn niet altijd leverbaar.
Een langer blad in vingerlas of van kopshout is echter normaal gesproken doorgaans wel mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Werkbladen in eikenhout worden het meest bij ons besteld. Deze maken wij van het prachtige, keiharde Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is beschikbaar in meerdere fraaie kwaliteiten: u kunt kiezen uit een foutvrij eiken werkblad, een licht rustiek eiken werkblad of een robuust rustiek eiken werkblad.
Liever een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan een kijkje op de website bij onze andere houtsoorten, of stuur ons een mailtje met uw wensen: wij vragen het dan aan bij onze leveranciers.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eikenhouten werkblad ?