mooi eikenhouten tafelblad

mooi eikenhouten tafelblad

Een mooi eikenhouten tafelblad ? Bij QATRINA bestelt u het op maat gemaakt !

Een mooi eikenhouten tafelblad bestellen kan bij QATRINA gewoon online: u hoeft er deur niet eens meer voor uit ! Zodra u de gewenste afmetingen en dikte van het tafelblad hebt ingevoerd en de bestelling is goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag. Verwen uzelf en bestel vandaag nog een mooi eikenhouten tafelblad bij QATRINA.

QATRINA is er niet alleen voor particulieren: ook zakelijke klanten zijn welkom bij ons. Zeker wanneer u een ingewikkelde, niet alledaagse vorm wilt laten maken moet u bij QATRINA zijn: wij beschikken namelijk over de allernieuwste apparatuur waarmee wij vrijwel iedere vorm kunnen maken.

Wij gebruiken Slavonisch eiken voor onze tafelbladen: Slavonisch eiken wordt onder streng staatstoezicht gekweekt en gekapt in voormalig Joegoslavië. Het eikenhout is ook nog eens altijd FSC gecertificeerd: zo krijgt u gegarandeerd kwaliteit in huis.

Tafelbladen leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering in een schitterende foutvrije, licht rustieke en sfeervolle rustieke kwaliteit. Tafelbladen in andere houtsoorten op aanvraag. Kijk even op onze site voor een overzicht. Eiken tafelbladen zijn verkrijgbaar met een dikte van 20, 25, 30 en 40 mm, maar een opgedikt blad kan evt. ook tot maximaal 80 mm. dik.

Als een van de heel weinigen leveren wij ook kops eiken tafelbladen. Op maat te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Wilt u meer informatie betreffende dit unieke, oersterke houtproduct ? Klik dan hier.

Heeft u twee rechterhanden en beschikt u over goed (professioneel) gereedschap ? Wij hebben in ons magazijn altijd een grote hoeveelheid panelen in courante afmetingen op voorraad. Dus heeft u snel hout nodig, klik dan hier voor onze voorraadpanelen of neem voor de actuele voorraad contact met ons op.

 

 

 

mooi eikenhouten tafelblad

 

Een tafelblad van het allerbeste hout, precies op maat gemaakt

Het allerbeste hout en tot op de millimeter nauwkeurig op maat: u vindt bij ons voordelig geprijsd maatwerk en wij bezorgen het tegen kostprijs bij u thuis. Relaxt vanuit uw luie stoel een massief eiken keukenblad bestellen ? Dat kan heel gemakkelijk bij QATRINA ! U kiest uit vingerlas of doorgaande lamellen in drie eikenkwaliteiten. Een prachtig kopshout eiken blad is mogelijk in 6 centimeter dik eiken.

Is uw budget niet toereikend voor een massief  houten tafelblad ? QATRINA levert ook tafelbladen van eikenfineer. Interessant geprijsd en uiteraard ook weer op maat leverbaar in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor ons ‘eikenfineer’.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eikenhouten tafelblad ?