mooi eikenhouten tablet op maat

mooi eikenhouten tablet op maat

Bent u op zoek naar een mooi eikenhouten tablet op maat ? Bestel het online bij QATRINA !

Voor een mooi eikenhouten tablet op maat bent u bij ons aan het goede adres: wij leveren online eiken tabletten precies op maat in de dikte(s) die u nodig heeft. Eikenhouten tabletten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kwaliteiten eiken: naast kwastvrij/foutvrij eiken kunt u ook licht rustiek eiken en rustiek eiken tabletten via de website bestellen. Buiten de website om zijn tabletten in andere houtsoorten mogelijk op aanvraag. Heeft u vragen ? Neem dan contact met ons op.

Rond, ovaal, vierkant en rechthoekig: het kan allemaal, maar ook (heel) speciale vormen zijn geen probleem. Onze producenten werken allemaal met moderne machines waarmee alle vorm kunnen worden gemaakt. Neem contact met ons op, want wij kunnen u wel verder helpen. QATRINA, voor een mooi eikenhouten tablet op maat !

Het wat gelig ogende Europees eikenhout wordt verreweg het meest gebruikt in België en Nederland. Onze eiken tabletten worden echter gemaakt van veel mooier Slavonisch eikenhout. Keihard en van nature al goed bestand tegen kromtrekken, op kleur en structuur geselecteerd, gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en ook nog eens FSC gecertificeerd. Onze op maat gemaakte tabletten zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen of in vingerlas in 4 verschillende diktes. Ook (hele) lange tabletten zijn mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden op dat moment: wij helpen u graag.

Een eiken tablet in fineer uitvoering: ook dat is mogelijk bij QATRINA

Ook tabletten uitgevoerd in (dik) eiken fineer zijn mogelijk: vriendelijk geprijsd en zeer zeker een interessant alternatief voor massief. Online leveren wij eikenfineer op maat in een foutvrije en rustieke kwaliteit in liefst 5 standaarddiktes. Neem dus snel een kijkje op de website: klik hier voor ons eikenfineer.

 

 

 

mooi eikenhouten tablet op maat

 

Binnen een paar (werk)dagen aan de slag met onze voorraadpanelen !

Binnen een paar dagen aan de slag ? Ook dat is mogelijk bij QATRINA, want in ons eigen magazijn hebben wij ook veel tabletten in standaardafmetingen op voorraad. Dus kunt u zelf wel op maat zagen, schaven en schuren ? Dan zijn onze voorraad standaardpanelen zeker iets voor u ! Wij kunnen ze bovendien razendsnel bij u thuis afleveren ! Kijk op de website even bij onze categorie voorraadpanelen: een overzicht vindt u hier, of bel of mail ons even uw wensen: wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eikenhouten tablet op maat ?