mooi eikenhouten paneel op maat

massief eiken panelen

Mooi eikenhouten paneel op maat gemaakt door QATRINA 

Bij QATRINA bestelt u heel gemakkelijk online een mooi eikenhouten paneel op maat.
Wij kunnen onze massief houten panelen zeer voordelig leveren, omdat wij al jaren samenwerken met vaste, voordelige leveranciers in Oost Europa.

Alle door ons geleverde panelen worden op maat gemaakt: wij leveren niet uit voorraad. Wij maken ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen, maar ook voor (hele) moeilijke vormen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken per mail of telefoon.

Eiken panelen bestelt u eenvoudig helemaal zelf in onze online webshop, maar wij leveren op aanvraag ook nog andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht.

Een mooi eikenhouten paneel op maat gegarandeerd duurzaam geproduceerd, want ons hout is altijd FSC gekeurd.

Wij leveren massief houten panelen in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout, in meerdere (standaard)diktes. Doorgaande lamel en vingerlas panelen zijn verkrijgbaar tot een maximale dikte van 40 mm.  Tussenliggende diktes leveren wij op aanvraag. kopshout panelen leveren wij standaard in 60 millimeter dik, maar dikker kan ook: oplopend met 10 mm. tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

mooi eikenhouten paneel op maat

Mooi eikenhouten paneel op maat

 

Op maat, in elke gewenste afmeting en vorm, en scherp geprijsd 

U kunt online eiken panelen bestellen tot en met een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Buiten onze website om leveren wij echter ook (veel) langer en breder.
In vingerlas en in kopshout kunnen wij met gemak tot wel zeven meter lengte leveren, maar in doorgaande lamel is de maximale lengte doorgaans 3,5 meter. Sporadisch is langer leverbaar, dus neem in dat geval voor de zekerheid even contact met ons op per telefoon of mail.

licht rustiek eikenhouten paneel (doorgaande lamel)                                        licht rustiek eikenhouten paneel (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Voor elk wat wils: daarom levert QATRINA naast foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, ook nog veel andere houtsoorten: kijk even op onze website voor de mogelijkheden (naar website), of bel of mail ons even.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eikenhouten paneel op maat ?