mooi eikenhouten kookeiland

mooi eikenhouten kookeiland

Waarom verder zoeken ? Een mooi eikenhouten kookeiland bestelt u gewoon op maat bij QATRINA ! 

Is uw huidige keuken wel een keer toe aan een mooi eikenhouten kookeiland ? Dan zit u helemaal goed bij QATRINA, want wij maken het voor u op maat. Bestellen is heel eenvoudig en kan online ! Bij de keukenleverancier(s) kiezen uit een paar uitvoeringen is toch niet meer van deze tijd ! Bestel gewoon online uw kookeiland in de houtkwaliteit, vorm en afmetingen die u zoekt. Een mooi eikenhouten kookeiland bestelt u voordelig in de webwinkel van QATRINA.

Bent u op zoek naar een (heel) speciale vorm ? Geen probleem: met onze computergestuurde cnc frezen kunnen wij iedere vorm voor u maken ! Vierkant, rond, rechthoekig, ellips of ovaal, het kan allemaal. Neem gerust even contact met ons op. Schitterende kookeilanden gemaakt van Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk: klik hier voor de mogelijkheden. Slavonisch eiken groeit in Oost Europa, waar het onder streng toezicht absoluut duurzaam wordt gekweekt: ons hout is bovendien ook nog allemaal FSC gecertificeerd. Een garantie voor een verantwoord bosbeheer.

Een eiken kookeiland kunt u bestellen in drie verschillende houtkwaliteiten, in doorgaande lamellen en in een vingerlas uitvoering. Wij leveren standaard 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Een afwijkende dikte kan op aanvraag.
Bent u een keer toe aan iets anders, iets unieks ? Dan is een kookeiland gemaakt van exclusief kopshout wellicht iets voor u. Een kops eiken kookeiland kunt u online bij ons bestellen met een dikte van maar liefst 60 (!) mm.

Eiken fineer

Een interessant geprijsd alternatief voor een massief houten kookeiland is een kookeiland van eikenfineer. Kwalitatief zeker niet minder dan een massieve uitvoering, leverbaar in meerdere courante diktes en op maat te bestellen in foutvrij/noestvrij en rustiek eiken. Interesse ? Klik dan hier voor meer informatie.

 

 

 

mooi eikenhouten kookeiland

Kops Slavonisch eiken kookeiland in Rubio Monocoat 2 componenten houtolie (transparant)

 

Voorraad standaardpanelen 

Een deel van onze klanten wil graag (snel) zelf aan de slag en beschikt over het benodigde gereedschap om zelf een kookeiland op maat te zagen en verder af te werken. Om ook hen van dienst te kunnen zijn hebben wij een (zeer) groot aantal standaardpanelen in diverse veelgevraagde afmetingen en diktes op voorraad in ons eigen magazijn.
Normaal gesproken kunnen wij voorraadpanelen al binnen een week bij u afleveren. Meer informatie ? Kijk dan op onze website bij de voorraad standaardpanelen: klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eikenhouten kookeiland ?