mooi eikenhouten keukenblad

mooie eikenhouten keukenblad

Bestel het gewoon op maat bij QATRINA: een mooi eikenhouten keukenblad

Exact tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt: een mooi eikenhouten keukenblad bestelt u heel voordelig online bij QATRINA. Alle lokale interieurwinkels afspeuren naar de door u gewenste houtkwaliteit, afmetingen en vorm is verleden tijd, want bij ons bestelt u het gewoon op maat. Bij ons geen keukenbladen in standaardmaten en standaardvormen: u bestelt een mooi eikenhouten keukenblad dus gewoon zoals u het wilt.

Bel of mail ons even als u iets afwijkends wilt laten maken en laat u verrassen, want naast vierkant, rechthoekig, rond of ovaal kunt u bij ons ook terecht voor een fantasievorm. In eiken, maar ook eventueel in andere houtsoorten: deze leveren wij buiten de website om op aanvraag. U vindt hiervan een overzicht op de website.
Onze schitterende eiken keukenbladen maken wij van keihard massief Slavonisch eiken dat onder streng staatstoezicht duurzaam wordt gekweekt in onder meer Kroatië. Het door ons gebruikte hout voor de keukenbladen is gegarandeerd FSC gecertificeerd: zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis krijgt.

Slavonisch eiken wordt aangeboden in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit en is verkrijgbaar in doorgaande lamel of in een vingerlasuitvoering in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Zoekt een uniek keukenblad ? Kijk dan ook eens bij ons kopshout. Prachtig mooi, vrijwel onverwoestbaar en te bestellen in liefst 60 mm. dik.

Ook keukenbladen in eikenfineer zijn mogelijk

Kwalitatief zeker niet minder, maar wel een voordeliger keus is een keukenblad van eikenfineer. Wij leveren fineer op maat in foutvrije en rustieke eikenkwaliteit in meerdere diktes: neem een kijkje op de website voor de mogelijkheden, of neem contact op voor meer informatie.

 

 

 

mooie eikenhouten keukenblad

Kops eiken keukenblad

 

Een prachtig vol massief houten keukenblad op maat

Kiezen uit een aantal standaardafmetingen en vormen ? Dat is toch niet meer van deze tijd ! Gelukkig bestelt u uw keukenblad tegenwoordig gewoon op maat gemaakt van het mooiste hout voor een vriendelijke prijs.

QATRINA, ook voor handige klussers

U bent geboren met twee rechterhanden, beschikt over goed gereedschap en kunt dus uw nieuwe keukenblad zelf op maat maken ? Dan zou u nog even kunnen kijken bij onze panelen uit voorraad. Deze zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten en houtkwaliteiten in meerdere courante afmetingen en diktes en kunnen wij heel snel bij u afleveren. Nieuwsgierig ? Kijk dan snel bij onze voorraadpanelen in standaardmaten: klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eikenhouten keukenblad ?