mooi eikenhout vingerlas

mooi eikenhout vingerlas

Mooi eikenhout vingerlas bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Gemakkelijk thuis online bestellen: mooi eikenhout vingerlas op maat voor u gemaakt, in elke gewenste afmeting en vorm.

Mooi eikenhout vingerlas maken wij uit het fraaie Slavonisch eiken. De lamellen worden speciaal op kleur en structuur geselecteerd. Zodoende blijft alleen het mooiste hout over.
Het door ons gebruikte Slavonisch eiken is een heel harde houtsoort, die van nature weinig werking vertoond, en daardoor goed bestand is tegen kromtrekken.

Uitsluitend de beste houtkwaliteit en duurzaam geproduceerd, want onze producten zijn allemaal FSC gekeurd.

Bestel heel gemakkelijk zelf foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken online.
Op aanvraag leveren wij buiten de site om, ook veel andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op de website voor een overzicht, of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Ons mooi eikenhout is leverbaar in vingerlas , maar ook in doorgaande lamellen tot en met een dikte van 40 mm. massief. Wij leveren panelen in een aantal standaarddiktes, maar ook tussenliggende diktes zijn gewoon mogelijk. Naast doorgaande lamellen en vingerlas, leveren wij ook kopshout panelen. Niet alleen in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten.

 

 

 

mooi eikenhout vingerlas

Mooi eikenhout vingerlas

 

Panelen op maat gemaakt, in elke gewenste vorm en afmeting

Wij leveren niet alleen hout, maar wij maken het op maat voor onze klanten: wij leveren dan ook geen producten uit voorraad.

Veel andere houtaanbieders verzagen standaardpanelen. Verzaagde panelen zien er uiteraard niet hetzelfde uit als op maat gemaakte panelen, omdat ze op een willekeurige plek doormidden worden gezaagd. Hierdoor hebben ze geen evenwichtige verdeling van de houten lamellen meer. Dit is een van de punten die wij heel belangrijk vinden. Wij besteden hier juist veel aandacht aan bij het vervaardigen van de panelen en (tafel)bladen.

 

Bent u geïnteresseerd in ons mooi eikenhout vingerlas ?