mooi eikenhout doorgaande lamel

foutvrij eiken doorgaande lamel

Mooi eikenhout doorgaande lamel bestelt u natuurlijk bij QATRINA

Weinig bedrijven kunnen het in Nederland en België leveren: mooi eikenhout doorgaande lamel helemaal op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig.

Het mooi eikenhout doorgaande lamel wordt bij ons gemaakt uit prachtig Slavonisch eiken. Speciaal op kleur en structuur geselecteerd, zodat alleen het beste hout overblijft.
Slavonisch eiken is een sterke houtsoort, die door zijn hardheid zeer goed bestand is tegen kromtrekken en eventueel torderen.

QATRINA levert alleen de allerbeste houtkwaliteiten. Daarnaast vinden wij een duurzame productie heel erg belangrijk, en zijn onze producten daarom allemaal FSC gekeurd.

Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout op maat. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor veel andere houtsoorten. Kijk even op onze website voor een overzicht, of neem meteen contact met ons op.

Ons mooi eikenhout is leverbaar in doorgaande lamellen, maar ook in vingerlas tot en met 40 mm. dikte in massieve uitvoering. U hebt de keuze uit een aantal standaarddiktes, maar ook panelen in tussenliggende diktes zijn mogelijk. Naast hout in doorgaande lamellen en in vingerlas, kunt u bij ons ook kopshout panelen bestellen, uiteraard in eiken, maar ook in andere houtsoorten.

 

 

 

mooi eikenhout doorgaande lamel

Mooi eikenhout doorgaande lamel

 

Panelen en (tafel)bladen op maat gemaakt, in elke gewenste afmeting en vorm

Wij doen het anders dan de meeste bedrijven die houtproducten aanbieden. Wij maken onze panelen op maat. Veel andere aanbieders verzagen uitsluitend standaardpanelen. Deze verzaagde panelen zullen er natuurlijk nooit hetzelfde uitzien als een paneel dat op maat gemaakt is. Verzaagde standaardpanelen hebben namelijk geen evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen meer, omdat ze op een willekeurige plek doormidden worden gezaagd. Bij onze panelen, tafelbladen en keukenbladen is een evenwichtige verdeling hiervan nou juist een punt waar wij zeer veel aandacht aan schenken.

 

Bent u geïnteresseerd in ons mooi eikenhout doorgaande lamel ?