mooi eiken werkblad op maat

mooi eiken werkblad op maat

Voor een mooi eiken werkblad op maat zit u goed bij QATRINA !

Vanuit huis bestellen en tegen kostprijs bij u afgeleverd ? Dat kan bij QATRINA, want voor een mooi eiken werkblad op maat hoeft u niet verder te zoeken ! Wij leveren het exact op maat tot op de millimeter nauwkeurig.
Werkbladen met een vierkante of een rechthoekige vorm bestelt u eenvoudig zelf online. Onze eiken werkbladen kunt u bestellen in een foutvrije, maar ook in een licht rustieke of in een rustieke kwaliteit.

U heeft een heel speciaal werkblad voor ogen in een andere vorm ? Ook dat kan gewoon bij QATRINA, want iedere vorm is mogelijk ! Bel of mail ons gerust even uw wensen en laat u verrassen. U wilt liever een werkblad in een andere houtsoort dan eiken ? kijk op onze site bij onze overige leverbare houtsoorten.

Een werkblad van schitterend Slavonisch eiken

Wij werken met Slavonisch eiken: een houtsoort die bekend staat om zijn schitterende kleur. Met een werkblad van QATRINA is succes verzekerd: FSC gecertificeerd en gegarandeerd duurzaam geproduceerd. Een mooi eiken werkblad op maat vindt u bij QATRINA. Onze werkbladen worden standaard geleverd in een doorgaande lamellenuitvoering, of in vingerlas, maar ook werkbladen van kopshout zijn mogelijk. QATRINA is een van de weinige leveranciers die dit kunnen aanbieden, dus doe hier uw voordeel mee.

Neem even contact met ons op indien u een heel lang of een heel breed werkblad zoekt: deze kunnen wij alleen op aanvraag leveren en zijn niet online beschikbaar.

Een voordeliger alternatief voor een massief blad: eikenfineer

Zoekt u een voordelig alternatief voor een (kostbaar) massief blad ? Dan is een werkblad gemaakt van eikenfineer wellicht iets voor u. Een hoogwaardig houtproduct voor een vriendelijke prijs.
Eikenfineer is via de website online beschikbaar in meerdere courante diktes en op maat te bestellen in foutvrij en in rustiek eikenuitvoering.

Kijk voor meer informatie op onze website: klik hier voor onze categorie eikenfineer of stuur ons een mailtje met uw wensen.

 

 

 

mooi eiken werkblad op maat

 

Ook voor panelen in standaardmaten kunt u bij QATRINA terecht: u vindt ze op onze website

Ook voor panelen in standaardmaten kunt u bij QATRINA terecht: wij hebben ze op voorraad in meerdere diktes en houtkwaliteiten. Zelf aan de slag ? Kijk dan meteen bij onze categorie voorraadpanelen, dan levert onze eigen koerier ze vliegensvlug bij u thuis af.

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken werkblad op maat ?