mooi eiken timmerpaneel

mooi eiken timmerpaneel

Bestel het voordelig online bij QATRINA: een mooi eiken timmerpaneel !

Bestel het heel voordelig online bij QATRINA: een mooi eiken timmerpaneel. Ons speciaal hiervoor ontworpen bestelsysteem maakt het u heel gemakkelijk en bestellen kunt u gewoon vanuit huis ! Zodra uw bestelling gereed is nemen wij contact met u op voor het inplannen van een geschikte leverdatum en bezorgen wij het bij u thuis tegen kostprijs. Heel gewoon bij QATRINA.

Vierkante en rechthoekige timmerpanelen kunt u direct zelf in onze webwinkel bestellen. Timmerpanelen in andere/aangepaste vormen zijn mogelijk op aanvraag. U kunt bij ons eiken panelen bestellen in een foutvrije, een licht rustieke en een rustieke houtkwaliteit. Ook voor andere houtsoorten zit u bij QATRINA goed: klik hier voor de mogelijkheden.

Prachtige timmerpanelen van Slavonisch eikenhout

Wij leveren geen Europees eiken, maar het veel geprezen Slavonisch eiken. Een houtsoort met een veel mooiere lichte kleur en ook nog eens veel harder dan Europees eiken. Onze timmerpanelen zijn stuk voor stuk FSC gecertificeerd en milieuvriendelijk verwerkt tot een duurzaam houtproduct. Een mooi eiken timmerpaneel in doorgaande lamellen of in vingerlas bestelt u dus gewoon bij QATRINA !

Naast panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas kunt u bij ons ook timmerpanelen gemaakt van kopshout bestellen: een uniek en nagenoeg onverslijtbaar houtproduct en op maat te bestellen via onze website.

Extra lange en brede panelen zijn leverbaar buiten de website om: gelieve hiervoor even contact met ons op te nemen: wij moeten dit bij onze producenten aanvragen.

Timmerpanelen op maat van eiken fineer 

Timmerpanelen op maat van eiken fineer: een voordeliger alternatief, maar zeer zeker niet van mindere kwaliteit. Via de website op maat te bestellen in meerdere diktes. Ons eiken fineer is verkrijgbaar in zowel een foutvrije als een rustieke kwaliteit. Neem een kijkje op de website of bel of mail ons even uw wensen.

Ook voor eiken fineer bent u bij QATRINA aan het juiste adres: nagenoeg niet van massief te onderscheiden en zeer vriendelijk geprijsd.

 

 

 

mooi eiken timmerpaneel

 

Op voorraad in ons eigen magazijn: timmerpanelen in standaardmaten

Timmerpanelen in standaardmaten: ze staan in grote getale klaar in ons magazijn in meerdere eikenkwaliteiten en diktes. Is zelf op maat zagen voor u geen probleem en kan uw klus niet wachten ? Kijk dan snel op onze website bij de categorie voorraad standaardpanelen. Supersnel tegen kostprijs door onze eigen koeriersdienst bij u afgeleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken timmerpaneel ?