mooi eiken tablet op maat

mooi eiken tablet op maat

Bestel uw mooi eiken tablet op maat gewoon online bij QATRINA !

Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld, want een mooi eiken tablet op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA en wij bezorgen het vervolgens tegen kostprijs bij u thuis !
Vierkante en rechthoekige eikenhouten tabletten kunt u online bestellen in een foutvrije, een licht rustieke of een rustieke uitvoering. Hiervan afwijkende vormen zijn mogelijk op aanvraag. Neem in dat geval contact op.

Ook voor andere houtsoorten dan eiken kunt u bij QATRINA terecht: u vindt hier een overzicht van de mogelijkheden, maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen. Bij QATRINA is heel veel mogelijk !

Voor onze eikenhouten tabletten maken wij gebruik van een niet alledaagse houtsoort: Slavonisch eiken. Slavonisch eiken heeft een hele mooie lichte uitstraling en een zeer verfijnde structuur. Het is keihard omdat het door de zeer koude winters ter plaatse erg langzaam groeit en de jaarringen dicht op elkaar zitten.

Het hout wordt gegarandeerd op een duurzame manier geproduceerd en verwerkt tot een hoogstaand kwaliteitsproduct: ons hout is tevens FSC gecertificeerd en zeer voordelig geprijsd. Voor een mooi eiken tablet op maat moet u gewoon bij QATRINA zijn !

Massief houten tabletten zijn bij ons verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: doorgaande lamellen-, vingerlas- of kopshouttabletten. Online leveren wij tot een lengte van max. 3 meter, maar op aanvraag is langer eventueel ook mogelijk.
Moeten er sparingen worden aangebracht of wilt u het tablet met een extra bewerking bestellen ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gunstig geprijsde eiken tabletten gemaakt in fineer

Bij QATRINA zit u ook goed voor gunstig geprijsde eiken tabletten in een fineeruitvoering. Fineer is door de gestegen prijzen van massief houten tabletten absoluut een aanrader: door verbeterde technieken is het nog nauwelijks te onderscheiden van een door en door massief houten tablet. Het door ons geleverde fineer is ook veel dikker dan normaal: liefst 1 mm. Daardoor kan het zelfs nog geborsteld worden. U kunt bij ons online fineertabletten bestellen in vijf diktes in foutvrij of in rustiek eiken kwaliteit.

 

 

 

mooi eiken tablet op maat

 

Ook voor standaardpanelen uit voorraad zit u goed bij QATRINA

Standaardpanelen direct uit voorraad te bestellen: wij hebben meerdere kwaliteiten, afmetingen en diktes op voorraad. U kunt er binnen een dag of 5 mee aan de slag, want onze eigen koerier brengt ze supersnel bij u thuis. Kijk meteen bij onze voorraadpanelen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken tablet op maat ?