mooi eiken paneel op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een mooi eiken paneel op maat bestellen ? Welkom bij QATRINA !

Een mooi eiken paneel op maat voor u gemaakt. Bijna iedere vorm en afmeting is door ons wel te realiseren.

Het mooi eiken paneel op maat is op velerlei wijzen te gebruiken: denkt u hierbij aan het zelf maken van uw meubels, maar is natuurlijk ook te gebruiken als keukenblad, werkblad, bureaublad of tafelblad.

Eiken panelen worden door ons opgebouwd uit massief Slavonisch eikenhout. Een op duurzame wijze in Oost Europa geproduceerde houtsoort. Het eikenhout voor de panelen wordt op kleur en structuur bij elkaar gezocht, waardoor uitsluitend het allerbeste hout overblijft. Onze panelen zijn daarom ook stuk voor stuk FSC gekeurd

Online in onze webwinkel leveren wij Slavonisch eiken. U hebt de keuze uit foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Op aanvraag kunt u bij ons echter ook andere houtsoorten bestellen. Wij hebben de verschillende beschikbare houtsoorten op onze website voor u op een rijtje gezet. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Maatwerkpanelen zijn bij ons verkrijgbaar in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering. Te bestellen tot een dikte van maximaal 40 mm. massief, en in meerdere diktes verkrijgbaar. Andere diktes op aanvraag. Exclusieve kopshout panelen kunt u bij ons online bestellen in eiken vanaf 60 mm. dik tot maximaal 120 mm. dik. Kopshout in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Kijk hiervoor even op onze website.

 

 

 

mooi eiken paneel op maat

Foutvrij eiken

 

Superkwaliteit, alles op maat, en lage prijzen

QATRINA levert panelen en (tafel)bladen tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt.

De keuze is helemaal aan u: een onbehandeld paneel, of een kant en klaar paneel. Een onbehandeld paneel is geschuurd met korrel 80, waarbij de randen nog onbewerkt en scherp zijn. Dit is een halffabricaat: u wordt geacht dit nog zelf verder af te werken. Een kant en klaar paneel wordt door ons nog eens extra geschuurd met korrel 120 (een fijnere korrel) en de scherpe randen worden weg geschuurd: het paneel wordt voorzien van zogenaamde vellingkanten. Door wel of niet te kiezen voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website, kunt u dit zelf bepalen.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken paneel op maat ?