mooi eiken op maat gemaakt

mooi eiken op maat gemaakt

Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor mooi eiken op maat gemaakt !

Voor mooi eiken op maat gemaakt zit u goed bij QATRINA, maar ook eiken in een licht rustieke of een rustieke uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Op maat gemaakt in elke denkbare vorm en afmeting ! Urenlang zoeken naar de juiste houtsoort en de gewenste maten hoeft niet meer: bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig online en uw bestelling wordt door onze vaste transporteur bij u thuisbezorgd. Heel gewoon bij QATRINA.

Bent u op zoek naar een andere houtsoort dan eiken ? Ook dan kunt u bij ons terecht, want wij leveren veel meer dan alleen eikenhout. Op onze website vindt u onze andere leverbare houtsoorten: klik hier. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
In onze webwinkel vindt u geen (standaard) Europees eikenhout: wij maken onze panelen, werkbladen en tafelbladen van het prachtige Slavonisch eiken: een oersterke, mooie lichte houtsoort die exclusief voor ons wordt gekweekt in het oosten van Europa. Ons Slavonisch eiken is FSC gecertificeerd en wordt op een milieuvriendelijke wijze verder verwerkt.

Het mooi eiken op maat gemaakt is te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas in vier diktes. Op aanvraag zijn evt. (extra) lange lengtes mogelijk: neem hiervoor contact met ons op.

Moeten er wellicht sparingen in het hout worden aangebracht, of wilt u graag iets heel speciaals laten maken ? Stuur ons dan even een mailtje met uw wensen, want voor schitterend massief hout op maat voor u gemaakt zit u goed bij QATRINA !

QATRINA, ook voor mooi eikenfineer op maat gemaakt

Of u het nou wilt gaan gebruiken als werkblad of als tafelblad: eikenfineer is absoluut een overweging waard. Vandaag de dag is fineer met het blote oog nog nauwelijks van massief te onderscheiden, maar het is wel stukken voordeliger. Eikenfineer op maat gemaakt bestelt u ook gewoon online en is verkrijgbaar in foutvrij en rustiek eiken. Op de website vindt u hierover meer.

 

 

 

mooi eiken op maat gemaakt

 

Kant en klare panelen uit voorraad 

Onze kant en klare standaardpanelen kunt u bestellen in verschillende afmetingen en diktes. Wij hebben meerdere kwaliteiten eikenhout op voorraad: u kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek. Kijk dus snel op de website bij onze categorie voorraad standaardpanelen dan kunt u binnen enkele dagen al aan uw klus beginnen.

 

Bent u geïnteresseerd in ons mooi eiken op maat gemaakt ?