mooi eiken meubelpaneel op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een mooi eiken meubelpaneel op maat bestellen ? Dat kan eenvoudig online bij QATRINA !

QATRINA maakt het tot op de millimeter nauwkeurig voor u: een mooi eiken meubelpaneel op maat. Zo goed als iedere vorm en afmeting kan door ons gerealiseerd worden, dus laat u verrassen door de mogelijkheden..

Een mooi eiken meubelpaneel op maat is op veel verschillende manieren te gebruiken: maak er uw eigen meubels van, of gebruik het (gewoon) als werk- of tafelblad.

Wij maken onder andere meubelpanelen van Slavonisch eiken. Het hout hiervoor wordt speciaal op kleur en structuur uitgezocht. Kwaliteit, duurzaam geproduceerd, scherp geprijsd en alles FSC gekeurd

Online in onze webshop bestelt u eenvoudig zelf Slavonisch eiken. Verkrijgbaar in drie varianten: foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Naast eiken leveren wij ook veel andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht hiervan treft u op onze website. Even bellen of mailen kan natuurlijk ook.

De meubelpanelen zijn te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, tot maximaal 40 mm. dik massief. Verkrijgbaar in verschillende diktes. Tussenliggende diktes zijn te bestellen op aanvraag.

Kopshout panelen zijn online in eiken te bestellen met een dikte van 60 mm, maar op aanvraag is dikker ook mogelijk: wij leveren tot 120 mm. dik in eken, maar ook in andere houtsoorten. Zie hiervoor onze website.

 

 

 

mooi eiken meubelpaneel op maat

Foutvrij eiken

 

Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig, tegen lage prijzen

Onze meubelpanelen worden stuk voor stuk op maat gemaakt. Dit gebeurt tot op de mm. nauwkeurig. Hier hoeft u dus zelf niets meer aan te zagen of schaven.

U dient echter nog wel een keuze te maken betreffende de afwerking: u kunt kiezen tussen een onbehandeld of een behandeld paneel op maat.

Onbehandelde panelen zijn geschuurd met korrel 80, en de randen zijn scherp. U wordt geacht deze panelen verder zelf af te werken: dit is een halffabricaat.

Kant en klare panelen krijgen nog een extra fijn schuurbeurt met korrel 120 (een fijnere korrel) en tevens worden de scherpe randen weg geschuurd (in vakjargon: het aanbrengen van vellingkanten). U bepaalt uw keuze zelf op onze website, door wel of niet te kiezen voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooi eiken meubelpaneel op maat ?