modern stalen tafelonderstel

design onderstel

Een modern stalen tafelonderstel bestelt u voordelig bij QATRINA 

Een modern stalen tafelonderstel leveren wij standaard in drie verschillende afwerkingen. Onze onderstellen worden allemaal voorzien van een hoogwaardige poedercoat behandeling. U kunt daarbij kiezen uit een poedercoat RAL standaard kleur, een transparante industriële look en een RAL fluweel kleur. 

Onderstellen in een RAL standaard kleur hebben een prachtige zijdeglans afwerking. De lasnaden worden hierbij volledig glad weggeslepen, om een zo strak mogelijk resultaat te krijgen. RAL fluweel is juist weer een heel matte, fluweelachtige afwerking. De industriële look is de ruigste versie van de drie: hier wordt alleen een laagje transparante poedercoat over het onderstel gespoten. De lasnaden worden niet weggeslepen, om zo het ruige karakter te versterken. U kiest dus zelf welke uitvoering het beste bij u past.

Het modern stalen tafelonderstel wordt professioneel gelast en voorzien van een laag poedercoat. Zo ontstaat een waar kwaliteitsproduct dat ook prima geschikt is om buiten te gebruiken.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de door u gewenste afmetingen er net niet bijstaan. Maar niet getreurd: in veel gevallen kunnen wij het onderstel op maat voor u maken. Dus neem gerust even contact met ons op, dan nemen wij de diverse mogelijkheden graag even met u door.

 

 

 

modern stalen tafelonderstel

 

Een modern stalen tafelonderstel verkrijgbaar in meerdere gangbare RAL kleuren

Omdat het voor ons ondoenlijk is om alle RAL kleuren aan te bieden, hebben wij een keuze gemaakt uit de vijf meest gangbare en gevraagde RAL kleuren. Weet u eigenlijk waar die letters voor staan, RAL ?

Standaard leveren wij onze stalen tafelpoten en onderstellen in de onderstaande kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016
  • Crème wit: RAL 9001
  • Gitzwart: RAL 9005
  • Blank aluminium: RAL 9006
  • Verkeerswit: RAL 9016

 

    

  

 

Zoals hierboven al aangegeven, bieden wij niet alle RAL kleuren direct via onze website aan. Mocht de door u gewenste kleur er echter niet bijstaan, neem dan even contact met ons op, want misschien kunnen wij u toch verder helpen.

Tafelonderstellen en tafelpoten leveren wij niet alleen in staal, maar ook in hout. Bij nader inzien toch liever een houten onderstel ? Kijk dan even op onze website.

 

Bent u geïnteresseerd in een modern stalen tafelonderstel ?