modern stalen onderstel tafel

modern stalen onderstel tafel

Een modern stalen onderstel tafel bestelt u voordelig en gemakkelijk online bij QATRINA

Bestel het eenvoudig online bij QATRINA: een modern stalen onderstel tafel. Het merendeel van onze onderstellen leveren wij in drie verschillende uitvoeringen. Verkrijgbaar in poedercoat standaard, in een industriële look en in mat fine structure / ral fluweel. Onze onderstellen zijn allemaal gepoedercoat. Dit in tegenstelling tot veel andere onderstellen die op het internet worden aangeboden. Deze zijn praktisch allemaal gelakt. Dit is niet alleen een veel goedkopere afwerking, maar levert ook een beduidend minder mooi eindresultaat op dan een onderstel dat in poedercoat.

Stalen onderstellen in poedercoat standaard zijn in een prachtige zijdeglans kleur gespoten, waarbij de lasnaden helemaal gladgeslepen worden. Dit wordt ook bij de onderstellen in fine structure / fluweel gedaan, maar de poedercoat laag heeft hier een meer matte, wat fluweelachtige uitstraling. Onze industriële onderstellen zijn bewust niet verder afgewerkt, waardoor het ruige karakter behouden blijft. Een transparante laag poedercoat over het onderstel zorgt voor bescherming van invloeden van buitenaf. Een modern stalen onderstel tafel in industriële look is erg gewild de laatste tijd. Waarom QATRINA ?, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

Op onze website vindt u een breed scala aan modellen, dus het onderstel dat u zoekt staat er vast wel bij. Kijk gerust eens op onze website, want u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.
Bent u op zoek naar speciale afmetingen, of heeft u zelf een ontwerp van een onderstel gemaakt dat u eventueel wilt laten maken ? Schroom dan niet om even contact met ons te nemen, want bij QATRINA kan heel veel.

 

 

 

modern stalen onderstel tafel

Modern stalen onderstel tafel

 

Standaard leverbaar in de meest gangbare kleuren

De meeste van onze stalen onderstellen zijn te bestellen in vijf gangbare RAL kleuren. Hebt u eigenlijk enig idee waar die letters voor staan: RAL ?
Andere RAL kleuren leveren wij op aanvraag. Neem in dat geval even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onderstaand treft u de meest gangbare kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016
  • Crème wit: RAL 9001
  • Gitzwart: RAL 9005
  • Blank aluminium: RAL 9006
  • Verkeerswit: RAL 9016

 

   

 

 

Bent u geïnteresseerd in een modern stalen onderstel tafel ?