modern onderstel

modern onderstel

U zoekt een modern onderstel ? Bestel het heel eenvoudig online bij QATRINA !

Een fraai modern onderstel is bij ons doorgaans leverbaar in drie variaties. Zo kunt u in de meeste gevallen kiezen uit poedercoat RAL standaard, industriële look of poedercoat RAL fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij een onderstel in poedercoat RAL standaard uitvoering wordt het staal in een zijdeglans RAL kleur gespoten. Hierbij worden de lasnaden glad geslepen, waardoor deze niet meer zichtbaar zijn. De uitvoering in RAL fluweel heeft een juist een meer matte, fluweelachtige look. Onderstellen in een industriële look zijn verder niet afgewerkt. De lasnaden zijn nog gewoon zichtbaar. Er wordt uitsluitend een dun laagje transparante poedercoating over het staal gespoten, om het staal te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Neem gerust even een kijkje op onze website, want het onderstel dat u zoekt staat er vast wel tussen.

Een door ons geleverd modern onderstel staat garant voor kwaliteit, omdat het door echte professionals vakkundig gelast, gepoedercoat en verder afgewerkt wordt tot een absoluut top product.

Zoekt u wellicht een onderstel met afmetingen die niet op onze website staan ?. Dat hoeft niet meteen een probleem te zijn, want veel van onze onderstellen zijn ook in afwijkende maten leverbaar. Neem dus in dat geval even contact op voor de diverse mogelijkheden. Waarom zou u kiezen voor QATRINA ? Omdat wij de beste kwaliteit leveren, maar dan wel voor scherpe prijzen. Naast stalen onderstellen kunt u bij ons trouwens ook terecht voor moderne houten onderstellen: klik hier.

 

 

 

modern onderstel

Moderne onderstellen en tafelpoten leverbaar in diverse kleuren 

Wij leveren de meeste onderstellen en tafelpoten standaard in vijf verschillende RAL kleuren. Weet u eigenlijk waar deze afkorting voor staat, RAL ?
Bij ons kunt u kiezen uit de onderstaande kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016
  • Crème wit: RAL 9001
  • Gitzwart: RAL 9005
  • Blank aluminium: RAL 9006
  • Verkeerswit: RAL 9016

Overige RAL kleuren zijn over het algemeen wel leverbaar, maar houd u wel rekening met een kleine meerprijs. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

QATRINA levert kant en klare tafelpoten en onderstellen in staal en in hout, maar wij maken ook veel op maat. Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

 

Bent u geïnteresseerd in een modern onderstel ?