modern houten onderstel

designtafel op maat

Een modern houten onderstel bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Wij leveren het gewoon: een modern houten onderstel. De laatste jaren is er ontzettend veel vraag naar stalen onderstellen, en lijkt het wel of geen enkele leverancier nog houten onderstellen levert: niets is minder waar !. Voor een fraai modern houten onderstel hoeft u niet verder te zoeken: QATRINA.

Onze houten tafel onderstellen worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke soort eikenhout.
Het hout heeft dan ook nagenoeg geen last van werking, en is, in tegenstelling tot de meer inferieure eikensoorten, veel beter bestand tegen kromtrekken en torderen.

Wij beschikken over een uitgebreide collectie houten onderstellen, dus er staat vast wel een model tussen dat u aanspreekt. Het gebruikte hout voor de onderstellen is uiteraard allemaal FSC gekeurd

 

 

 

 

modern houten onderstel     modern houten onderstel

 

Een modern houten onderstel kant en klaar, of op maat voor u gemaakt

Wij laten onze houten onderstellen in Oost-Europa maken. Zodoende zijn de onderstellen al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt, als ze in Nederland aankomen.
Het modern houten onderstel wordt vervolgens door onze koeriersdienst zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd.

Wij berekenen voor het verzenden € 60,= per bestelling binnen Nederland. (dit is met uitzondering van de Waddeneilanden: woont u op een van de eilanden ? Neem dan even contact met ons op, zodat wij uw bestelling toch ter plaatse bij u kunnen afleveren) respectievelijk € 80,= voor bestellingen vanuit België.

De houten onderstellen zijn leverbaar in meerdere modellen, afmetingen en diktes.
Bent u op zoek naar een afwijkende maat of dikte voor uw onderstel ?. Of heeft u liever een andere houtsoort dan eiken ?.Neem dan even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

 

modern houten onderstel                 modern houten onderstel

 

 

Naast houten onderstellen leveren wij ook tafelbladen op maat. Bij QATRINA kunt u dus uw tafel helemaal zelf samenstellen !

Heeft u hulp nodig ? Neem dan gerust even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een modern houten onderstel ?