metalen tafelonderstel

design onderstel

Een mooi metalen tafelonderstel bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA 

Een metalen tafelonderstel bestelt u online bij QATRINA in drie verschillende afwerkingen. Onze metalen tafelpoten en onderstellen zijn stuk voor stuk voorzien van een deugdelijke poedercoat behandeling. U kunt bij ons kiezen uit een kleur in poedercoat RAL standaard, een industriële uitvoering in transparante poedercoat, en een matte kleur in RAL fluweel. 

Onze onderstellen en poten in een RAL standaard kleur hebben een zeer fraaie zijdeglans afwerking. De lasnaden worden geheel glad afgewerkt. RAL fluweel daarentegen is juist een zeer matte, iets fluweelachtig lijkende poedercoatafwerking. De industriële uitvoering is de ruigst ogende van de drie. Bij deze onderstellen wordt uitsluitend een beschermend laagje transparante poedercoat over het onderstel gespoten. De lasnaden worden doelbewust niet gladgeslepen, om zo het minimalistische karakter te accentueren. U bepaalt dus zelf welke afwerking u wilt.

Elk door ons geleverd metalen tafelonderstel wordt door professionele vakmensen gelast en voorzien van een beschermende laag poedercoat. Onze onderstellen en tafelpoten zijn dan ook prima geschikt om buiten op bijvoorbeeld uw terras te gebruiken.

Uiteraard kan het voorkomen dat de afmetingen die u zoekt er bij het gewenste onderstel net niet bij staan. Over het algemeen is dat geen probleem, want in de meeste gevallen kunnen wij het onderstel ook op maat voor u maken. Neem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon, dan nemen wij de mogelijkheden even met u door.

 

 

 

metalen tafelonderstel

 

Een metalen onderstel, te bestellen in vijf gangbare RAL kleuren

U zult begrijpen dat het voor ons praktisch ondoenlijk is om alle RAL kleuren aan te bieden. Wij hebben daarom een selectie gemaakt van vijf veelgevraagde RAL kleuren. Nou we het er aldoor over hebben: weet u waar die letters voor staan, RAL ?

Onze metalen tafelpoten en onderstellen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016
  • Crème wit: RAL 9001
  • Gitzwart: RAL 9005
  • Blank aluminium: RAL 9006
  • Verkeerswit: RAL 9016

 

    

  

 

Mocht u expliciet op zoek zijn naar een andere (RAL) kleur, neemt u dan even contact met ons op. Wij kunnen uw vraag dan bij onze producent(en) neerleggen.

Naast metalen tafelonderstellen en tafelpoten leveren wij ook in hout. Dus gaat uw voorkeur bij nader inzien toch uit naar een houten onderstel, neem dan even een kijkje op onze website bij de categorie ‘houten onderstellen‘.

 

Bent u geïnteresseerd in een metalen tafelonderstel ?