massieve panelen op maat

massieve panelen op maat

Massieve panelen op maat voor u gemaakt door QATRINA

U wilt op maat gemaakte massieve panelen op maat bestellen ? Welkom bij QATRINA ! Bij ons kan dat heel eenvoudig online vanaf de bank thuis ! Bij ons bestelt u massief houten panelen, tafelbladen, bureaubladen, keukenbladen en werkbladen op maat, in de afmetingen die u wenst. Alles op maat gemaakt, want standaard afmetingen doen wij niet aan. Alles is mogelijk: of het nou vierkante, ronderechthoekige, ovale of ellipsvormige panelen moeten zijn, bij ons kunt u het allemaal bestellen. Neem dus even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA.

Uitsluitend het beste hout is goed genoeg, daarom gebruiken wij  voor onze eiken panelen het kwalitatief hoogstaande Slavonisch eiken. Slavonisch eiken is bij ons verkrijgbaar in foutvrijlicht rustiek of in rustiek. Naast onze veelgevraagde eiken panelen, leveren wij ook nog panelen in andere houtsoorten op aanvraag. Op onze website hebben wij deze voor u op een rijtje gezet. Het allerbeste hout, vriendelijke prijzen en een, niet onbelangrijk, gegarandeerd duurzame productie, want onze panelen zijn allemaal FSC gekeurd.

U kunt een keuze maken uit drie verschillende hout uitvoeringen, want wij leveren onze panelen in vingerlas, in doorgaande lamel en in het zeer exclusieve kopshout. Massief houten panelen in vingerlas en doorgaande lamel kunt u online in vier diktes bestellen: in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Op aanvraag, buiten de website om, zijn tussenliggende diktes verkrijgbaar.

Oersterk en onverslijtbaar kopshout leveren wij online in 60 mm. dik Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort, en in andere diktes. Kopshout kunnen wij maximaal 120 mm. dik leveren.

 

 

 

massieve panelen op maat

Massief paneel op maat (kops eiken)

 

Panelen op maat voor een vriendelijke prijs

Online bestelt u kinderlijk eenvoudig zelf eiken panelen op maat in onze webshop. Massief houten panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas zijn online verkrijgbaar tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Langer en breder is mogelijk op aanvraag.

De maximale lengte en breedte voor online kopshout bestellingen bedraagt 2,4 meter, respectievelijk 1,2 meter. Op aanvraag echter, is langer en breder ook mogelijk: wij kunnen kopshout leveren met een lengte tot wel zeven meter.

 

Bent u geïnteresseerd in onze massieve panelen op maat ?