massief notenhout

massief notenhout

Bestel uw massief notenhout gewoon op maat bij QATRINA

Exclusief massief notenhout precies op maat voor u gemaakt ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA, want maatwerk is onze specialiteit.

Al jarenlang werken wij samen met vaste vakkundige en voordelige producenten in het buitenland. Hierdoor kunnen wij onze houtproducten voor zeer scherpe prijzen aanbieden.
Via onze online webshop bestelt u helemaal zelf prachtige Slavonisch eiken panelen op maat: buiten de website om echter leveren wij veel meer houtsoorten waaronder ook Amerikaans noten. Wij hebben een overzicht van onze andere houtsoorten op onze website geplaatst: klik hier en neem voor vragen even contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Het door ons gebruikte hout is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Een keurmerk voor alleen het allerbeste hout.

Vol massief notenhout is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamel. Panelen en tafelbladen maken wij tot op de millimeter nauwkeurig op maat in zo goed als elke denkbare vorm en afmeting. Zelf zagen, schaven en schuren is niet meer van deze tijd !

Ons hout is verkrijgbaar tot en met 40 mm. dik massief, standaard in 20, 25, 30 en 40 mm. Overige/tussenliggende diktes zijn op aanvraag leverbaar.

 

 

 

massief notenhout

Amerikaans noten A-kwaliteit, vingerlas uitvoering

 

Houten panelen in standaardafmetingen bestellen ? Wij maken op maat ! 

Houten panelen in vaste afmetingen bestellen of op maat laten zagen inclusief extra kosten voor het zagen ?
Bij QATRINA bestelt u gewoon op maat zonder bijkomende kosten, want wij verzagen geen panelen: wij maken op maat.  

Prachtig massief Slavonisch eiken op maat bestelt u direct online in onze webshop, andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Op onze website hebben wij de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet: klik hier. Vragen ? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per mail en telefoon

Bezorgen tegen kostprijs 

Ons hout wordt door onze vaste producenten in het buitenland op maat gemaakt, en vervolgens per vrachtwagen naar Nederland getransporteerd. Samen met onze vaste koeriersdienst zorgen wij er dan in overleg met de klanten voor dat de bestellingen afgeleverd worden. Dit doen wij als service naar onze klanten toe tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in ons massief notenhout ?