massief houten werkbladen op maat

kops eiken werkblad op maat

Massief houten werkbladen op maat van QATRINA   

U bent op zoek naar mooie massief houten werkbladen op maat ? Dan zit u bij QATRINA helemaal goed: wij maken werkbladen voor u op maat, in iedere gewenste vorm en afmeting. Massief houten werkbladen op maat, bestel ze eenvoudig online bij QATRINA.

Werkbladen maken wij van onder meer het keiharde Slavonisch eikenhout. Het hout wordt op kleur en structuur voor u geselecteerd, waardoor alleen de allerbeste kwaliteit overblijft voor onze werkbladen. Milieuvriendelijk geproduceerde, hoogwaardige kwaliteitsproducten, en bovendien ook nog FSC gekeurd.

U bestelt In onze online webwinkel verrassend eenvoudig zelf een eikenhouten werkblad. Wij leveren ons eikenhout in drie verschillende uitvoeringen: foutvrij/noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken.  Andere houtsoorten zijn op aanvraag leverbaar: op onze website treft u een overzicht. Bel of mail ons gerust, indien u verdere vragen heeft. Wij helpen u graag.

De houten werkbladen zijn leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas, tot een maximale dikte van 40 mm. massief. Standaard leveren wij vier diktes. Eventuele andere diktes zijn te bestellen op aanvraag. Werkbladen dikker dan 40 mm. zijn ook mogelijk: wij voorzien het blad dan van een zogenaamde opgedikte rand. Zo kunnen wij werkbladen leveren tot maximaal 80 mm. dik. Wilt u liever nog dikker ? Dan adviseren wij u te kiezen voor een werkblad van kopshout. Online bij ons te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook dikker en in andere houtsoorten leverbaar. Wij leveren kopshout werkbladen tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

massief houten werkbladen op maat

Massief houten werkblad (kops eiken)

 

wij zagen geen standaardpanelen op maat, maar maken massieve werkbladen op maat

Op maat gezaagde standaardpanelen zijn wat anders dan op maat gemaakte werkbladen. Aanbieders op het internet denken daar over het algemeen echter heel anders over, en bieden verzaagde panelen aan, als zijnde op maat gemaakte werkbladen. Een op maat gemaakt werkblad wordt handmatig opgebouwd uit meerdere houten plankjes, de zogenaamde lamellen. Deze lamellen variëren tussen de 40 en 120 mm. in breedte, en worden zorgvuldig gelijkmatig over het blad verdeeld. Zodoende worden onder andere smalle strookjes ter plaatse van de randen voorkomen. Bij een verzaagd paneel kan dit niet voorkomen worden, omdat het paneel op een totaal willekeurige plaats afgezaagd wordt.

Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten werkbladen op maat ?